Compacte geleiders voor minimale inbouwruimte

Voor toepassingen waar de ruimte om in te bouwen zeer beperkt is, bieden wij de oplossing in de vorm van compacte telescoopgeleiders. Wij hebben in onze standaard voorraad ladegeleiders vanaf 150 mm lengte en 8 mm inbouwbreedte. De geleiders zijn leverbaar in diverse materialen zoals staal, roestvaststaal, extra corrosiebestendig staal en aluminium.

Praktijkvoorbeelden>>

Toetsenbordhouder:


In de uitschuifbare toetsenbordhouder is de zeer compacte geleider 2431 toegepast. De kortste versie heeft een lengte van slechts 150 mm. Met een breedte van 16 mm en een hoogte van 20 mm heeft deze geleider weinig inbouwruimte nodig.

 


Verfmixer:


Voor het geleiden van een schuifdeur in een verfmixer zijn de telescoopgeleiders van het type 2601 toegepast. De telescoopgeleiders hebben een compact profiel en zeer nauwkeurige geleiding.

Wilt u meer weten over onze geleiders? Klik hier voor een overzicht van het assortiment en vraag direct online CAD Files aan.

Advies nodig?

Al onze experts hebben een technische achtergrond. Zij helpen u graag als u vragen heeft of vrijblijvend technisch advies wilt.

Advies