Designer news

 1. Verborgen scharnier met twee verschillende draaibewegingen

  Verborgen scharnier met twee verschillende draaibewegingen

  Het verborgen scharnier heeft als voordeel dat er 2 verschillende draaibewegingen mogelijk zijn. Dit komt doordat het draaipunt niet in het midden ligt, zoals bij een standaard scharnier wel het geval is. De montage bepaalt hoe u dit in uw voordeel gebruikt. 

  Lees verder
 2. Krijgt u RVS bouten nog los?

  Krijgt u RVS bouten nog los?

  RVS schroeven gemonteerd in een RVS blindklinkmoer zijn vaak na de eerste montage niet meer los te schroeven. Dit wordt veroorzaakt door het koudlas effect "vreten" van roestvaststaal op roestvaststaal. Met de Monel blindklinkmoer is dit probleem opgelost. Deze moer loopt niet vast in combinatie met RVS schroeven en zelfs strak aangedraaide RVS bouten kunnen weer worden losgedraaid. 

  Lees verder
 3. RVS draaigrendelsluiting met vele extra’s

  RVS draaigrendelsluiting met vele extra’s

  Draaigrendelsluitingen met aantrekkende werking worden gebruikt voor het water- en stofdicht sluiten van deuren en panelen. Afhankelijk van uw toepassing is er keuze uit de standaard RVS sluiting en de hygiënische RVS sluiting (IP69K). 

  Lees verder
 4. Toch schroeven maar zonder losse componenten

  Toch schroeven maar zonder losse componenten

  In elektrische apparaten worden onderdelen vaak vastgeschroefd. Omdat het vaak gaat om kleine componenten is het lastig om te werken met losse schroeven. Wanneer losse componenten in een elektrisch apparaat achterblijven, kan dit kortsluiting opleveren met grote risico’s op brand of niet functioneren van het apparaat.

  Lees verder
 5. Wanneer gebruikt u een speciale functie bij telescoopgeleiders?

  Wanneer gebruikt u een speciale functie bij telescoopgeleiders?

  Met een eenvoudige telescoopgeleider kunt u lades, modules, rekken en veel andere constructies moeiteloos naar buiten trekken en weer terugduwen. Maar onze geleiders bieden nog een aantal extra functionaliteiten. Hieronder concentreren we ons op twee speciale functies:

  Lees verder
 6. Video: waarom kiezen engineers voor kunststof draaigrendelsluitingen?

  Video: waarom kiezen engineers voor kunststof draaigrendelsluitingen?

  De kunststof draaigrendelsluiting biedt alle eigenschappen van een standaard gietzink of RVS draaigrendelsluiting plus extra’s zoals:

  Lees verder
 7. Nieuw – Slim blindklinknagels plaatsen met procescontrole

  Nieuw – Slim blindklinknagels plaatsen met procescontrole

  In deze lastige marktomstandigheden is productieverstoring het laatste waar u op zit te wachten. Foutloos plaatsen van blindklinknagels is essentieel in het productieproces. Onkenhout introduceert een nieuw accugereedschap met geïntegreerd procescontrolesysteem voor correcte plaatsing van blindklinknagels. Met de teller voor controle van het aantal geplaatste nagels gaan er geen foutieve producten de deur uit!

  Lees verder
 8. De 4 beste sluitingen voor voertuigen

  De 4 beste sluitingen voor voertuigen

  Voertuigen hebben hun eigen behoeftes als het op sluitingen aankomt. Ze moeten trillingsbestendig zijn, robuust, corrosiebestendig, vlak ingebouwd kunnen worden en water- en stofdicht zijn. Hieronder hebben wij 4 sluitingen voor u geselecteerd welke voldoen aan de strenge eisen die op voertuigen van toepassing zijn. 

  Lees verder
 9. VIDEO: gasveren inbouwadvies in de praktijk

  VIDEO: gasveren inbouwadvies in de praktijk

  De keuze voor de juiste gasveer is belangrijk voor het bedieningsgemak, de vormgeving en zorgt voor lagere kosten van uw toepassing. Het is tevens cruciaal voor het bereiken van de gewenste functionaliteiten en om een optimale werking te garanderen.
      

  Lees verder
 10. Hogere productiviteit door innovatief repeteersysteem

  Hogere productiviteit door innovatief repeteersysteem

  Neospeed blindklinknagels werken als repeteersysteem, wat inhoudt dat na elke plaatsing automatisch een nieuwe nagel wordt aangevoerd. Deze razendsnelle plaatsing resulteert in een hogere productiviteit en heeft een positief effect op zowel arbeidskosten als op uw productiekosten ten opzichte van blindklinknagels en schroeven.

  Lees verder
,

Producten 11-20 van 68

Toon per pagina