Designer news

  1. De vier meest gebruikte sluitingen in de HVAC markt

    De vier meest gebruikte sluitingen in de HVAC markt

    In de HVAC markt worden hoge eisen gesteld aan de toegankelijkheid van installaties. Ze moeten snel en eenvoudig te openen zijn voor service. Aan de andere kant moet de installatie bestand zijn tegen trillingen en in een aantal gevallen luchtdicht kunnen sluiten. Wij hebben een viertal sluitingen op een rij gezet die voldoen aan deze eisen.

    Lees verder
  2. Veilige geleiding van kabels razendsnel gemonteerd

    Veilige geleiding van kabels razendsnel gemonteerd

    Kabels die door een behuizing worden gevoerd, mogen niet zomaar worden losgetrokken. Onze nylon trekontlasters zorgen ervoor dat de kabel op een veilige en fraaie manier door de behuizing wordt gevoerd en hierbij tevens wordt vastgeklemd.

    Lees verder
  3. Welke kenmerken bepalen de juiste overslag- en spansluiting?

    Welke kenmerken bepalen de juiste overslag- en spansluiting?

    Overslag- en spansluitingen worden zeer veelzijdig ingezet. Ze komen voor in verschillende vormen, maten en materialen. Wanneer is welke overslagsluiting de juiste keuze voor uw toepassing? Dat kunnen we bepalen aan de hand van de volgende eigenschappen:

    Lees verder
  4. Waarom kiezen voor RVS scharnieren?

    Waarom kiezen voor RVS scharnieren?

    Engineers, inkopers, kwaliteitsmanagers en gebruikers hebben verschillende redenen om te kiezen voor roestvaststalen (RVS) componenten in hun product in plaats van staal. Hieronder leggen we uit wat het verschil is en vertellen wij waar, wanneer en waarom men roestvast staal toe past.

    Lees verder
  5. Out of the box: eenvoudige toegang tot de transportbak

    Out of the box: eenvoudige toegang tot de transportbak

    Waar fabrikanten van cargo bikes traditioneel kiezen voor een scharnierende deur of klep van de transportbak, heeft Urban Arrow een innovatieve oplossing gevonden voor hun CRAFT-model. Dit model is specifiek ontworpen voor de stedelijke servicemonteur om zijn werk makkelijker, leuker en gezonder te maken. 

    Lees verder
  6. Efficiënt en flexibel klinkproces vervangt lasproces bij high-end machinebouwer

    Efficiënt en flexibel klinkproces vervangt lasproces bij high-end machinebouwer

    Een groot voordeel van de overgang van lassen naar klinken is reductie in de doorlooptijd. Met het klinken van de onderdelen is het kwaliteitsniveau eenvoudig te waarborgen door foutloze montage. Hierdoor worden niet alleen materialen bespaard, maar is het ook mogelijk om de doorlooptijden aanzienlijk in te korten. Lees en bekijk de ervaring van onze klant ZAHORANSKY.

    Lees verder
  7. Foutloos plaatsen van RVS blindklinkmoeren met accugereedschap

    Foutloos plaatsen van RVS blindklinkmoeren met accugereedschap

    Zoals bekend is roestvast staal van nature hard en taai. De taaiheid van het materiaal biedt een grote weerstand tegen vervormen en zorgt ervoor dat RVS blindklinkmoeren vaak onvoldoende vastzitten.

    Lees verder
  8. De grote kracht van de compacte compressiesluiting (E3)

    De grote kracht van de compacte compressiesluiting (E3)

    Kleiner van formaat wordt regelmatig geassocieerd met mindere prestaties. Maar dat is niet altijd het geval. Onze compacte compressiesluiting is hier het perfecte voorbeeld van. Zo is de compacte compressiesluiting op gebied van prestatie en functionaliteit gelijk aan de standaard draaigrendelsluitingen met aantrekkende werking.

    Lees verder
  9. Stappenplan voor het bepalen van de juiste gasveer

    Stappenplan voor het bepalen van de juiste gasveer

    Een gasveer is ideaal om een paneel gecontroleerd te openen en in deze positie vast te houden. Het bepalen en berekenen van de benodigde gasveer is een complex proces.

    Lees verder
  10. Bespaar 36% per zetting met het juiste gereedschap

    Bespaar 36% per zetting met het juiste gereedschap

    Bij de keuze van gereedschap moet u niet alleen naar de initiële kosten kijken. Juist de onzichtbare kosten kunnen de uiteindelijke productiekosten aanzienlijk reduceren. Wij helpen u graag bij de keuze van het juiste gereedschap om de productiekosten te verlagen.

    Lees verder

Producten 21-30 van 91

Toon per pagina