Designer news

 1. Wanneer gebruikt u een speciale functie bij telescoopgeleiders?

  Wanneer gebruikt u een speciale functie bij telescoopgeleiders?

  Met een eenvoudige telescoopgeleider kunt u lades, modules, rekken en veel andere constructies moeiteloos naar buiten trekken en weer terugduwen. Maar onze geleiders bieden nog een aantal extra functionaliteiten. Hieronder concentreren we ons op twee speciale functies:

  Lees verder
 2. Video: waarom kiezen engineers voor kunststof draaigrendelsluitingen?

  Video: waarom kiezen engineers voor kunststof draaigrendelsluitingen?

  De kunststof draaigrendelsluiting biedt alle eigenschappen van een standaard gietzink of RVS draaigrendelsluiting plus extra’s zoals:

  Lees verder
 3. Nieuw – Slim blindklinknagels plaatsen met procescontrole

  Nieuw – Slim blindklinknagels plaatsen met procescontrole

  In deze lastige marktomstandigheden is productieverstoring het laatste waar u op zit te wachten. Foutloos plaatsen van blindklinknagels is essentieel in het productieproces. Onkenhout introduceert een nieuw accugereedschap met geïntegreerd procescontrolesysteem voor correcte plaatsing van blindklinknagels. Met de teller voor controle van het aantal geplaatste nagels gaan er geen foutieve producten de deur uit!

  Lees verder
 4. De 4 beste sluitingen voor voertuigen

  De 4 beste sluitingen voor voertuigen

  Voertuigen hebben hun eigen behoeftes als het op sluitingen aankomt. Ze moeten trillingsbestendig zijn, robuust, corrosiebestendig, vlak ingebouwd kunnen worden en water- en stofdicht zijn. Hieronder hebben wij 4 sluitingen voor u geselecteerd welke voldoen aan de strenge eisen die op voertuigen van toepassing zijn. 

  Lees verder
 5. VIDEO: gasveren inbouwadvies in de praktijk

  VIDEO: gasveren inbouwadvies in de praktijk

  De keuze voor de juiste gasveer is belangrijk voor het bedieningsgemak, de vormgeving en zorgt voor lagere kosten van uw toepassing. Het is tevens cruciaal voor het bereiken van de gewenste functionaliteiten en om een optimale werking te garanderen.
      

  Lees verder
 6. Hogere productiviteit door innovatief repeteersysteem

  Hogere productiviteit door innovatief repeteersysteem

  Neospeed blindklinknagels werken als repeteersysteem, wat inhoudt dat na elke plaatsing automatisch een nieuwe nagel wordt aangevoerd. Deze razendsnelle plaatsing resulteert in een hogere productiviteit en heeft een positief effect op zowel arbeidskosten als op uw productiekosten ten opzichte van blindklinknagels en schroeven.

  Lees verder
 7. Digitalisering van uw mechanische sluitsysteem met actuators

  Digitalisering van uw mechanische sluitsysteem met actuators

  Het hedendaagse ontwerp van sluitsystemen is net als de rest van de wereld onderhevig aan de transitie naar elektrificatie en digitalisering. Het aanpassen van uw mechanische sluitsysteem naar een oplossing die elektronische aansturing nodig heeft, vergt vaak een compleet redesign. Dat is nu verleden tijd! 

  Lees verder
 8. De beste oplossing voor toegang en afsluiten van de cargo box

  De beste oplossing voor toegang en afsluiten van de cargo box

  Eén van de grootste uitdagingen bij het ontwerpen van de transportbak van de cargo bike is het sluitsysteem. De eisen die gesteld werden:

  Lees verder
 9. Gasveer vs metalen veer

  Gasveer vs metalen veer

  Wanneer kiest u voor het toepassen van een gasveer in plaats van een metalen veer? In principe doet een gasveer hetzelfde als een metalen veer, maar de gasveer heeft drie belangrijke voordelen:

  Lees verder
 10. Snel inserts plaatsen met nieuw koppelgestuurd gereedschap

  Snel inserts plaatsen met nieuw koppelgestuurd gereedschap

  Het aanbrengen van schroefdraad in kunststof is vaak een tijdrovende en daardoor kostbare bezigheid. Met de ElecArm koppelgestuurde schroevendraaier plaatst u Triserts en Foamserts snel en eenvoudig met de volgende voordelen:

  Lees verder

Producten 41-50 van 91

Toon per pagina