Toepassing High torque draadeinden

 • blindklinkdraadeinden-draadeinden-high-torque-vuilniswagen

  Vuilniswagen

  Om de handgrepen aan de buitenzijde van de vuilniswagen te bevestigen was de klant op zoek naar een bevestigingssysteem dat 100% betrouwbaar was. Bij het aanbrengen van de draadeinden diende het gereedschap direct aan te geven of de bevestiger correct geplaatst is (elektronische procescontrole). Dankzij het TorqueFox accugereedschap worden de draadeinden altijd correct gemonteerd, onafhankelijk van de plaatdikte. Werken met accu gereedschap is eenvoudig (geen luchtslangen) en plezierig (geen geluidsoverlast van luchtgereedschap).

  high-torque-draadeinden
 • blindklinkdraadeinden-draadeinden-high-torque-luchtverwarming

  Luchtverwarmingssysteem

  Om de ventilator aan het frame van dit luchtverwarmingssysteem te bevestigen werden vroeger bouten en moeren gebruikt. Dit was een omslachtige methode waarbij twee monteurs nodig waren door de moeilijk te bereiken montagepunten. Bovendien trilden de bouten en moeren soms los door de vibraties van de ventilator. Dankzij het toepassen van high torque draadeinden zijn deze problemen verholpen.

 • blindklinkdraadeinden-draadeinden-high-torque-wasmachine

  Industriƫle wasmachine

  Bij de eindassemblage van de wasmachine waren er regelmatig problemen met het bevestigen van de zijpanelen aan het frame. Door het gebruik van lasstiften was de uitlijning niet altijd correct en af en toe zaten er lasstiften los. De fabrikant zocht een bevestiger die eenvoudig, snel en in dun plaatmateriaal aangebracht kon worden. High torque blindklinkdraadeinden bleken de ideale oplossing te zijn.