Telescoopgeleiders: toepassingsgebieden

 • geleider ladegeleider 3832EC-B medische trolley

  Medische trolley

  De lades van deze medische trolley zijn voorzien van 3832EC-B telescoopgeleiders. Bij het sluiten wordt de lade het laatste stukje zachtjes naar binnen getrokken. Deze functie waarborgt een goed gesloten lade en voorkomt het te hard dichtslaan van de lade. De zachte demping zorgt ervoor dat de inhoud netjes op zijn plaats blijft.

 • geleider ladegeleider 3832DO in flightcase

  Flightcase

  Geleider 3832DO met een weerstand tegen openen is ingebouwd in deze flightcase. Het binnendeel van deze geleider is uitneembaar waardoor het uitschuifbaar deel van de flightcase volledig losgekoppeld kan worden. Dankzij de vrij gestanste montagelippen blijft de soepele geleiding gegarandeerd, ook bij ruw gebruik en frequent transport.

 • geleider ladegeleider 3308 in mobilhome

  Camper

  Telescoopgeleider type 3308 heeft een vergrendeling in de geopende en in de gesloten stand. Deze functie zorgt voor een stabiele lade in geopende positie, en voor een veilige vergrendeling in gesloten stand, wanneer de camper in beweging is.

 • geleider ladegeleider DS3031 in warmhoudlade

  Warmhoudlade

  De smering van telescoopgeleider DS3031 is hittebestendig en geschikt voor de voedingsmiddelenindustrie. De geleider is bestand tegen temperaturen tot 300°C.

 • geleider ladegeleider 5517-50 inchek apparaat

  Incheckbalie luchthaven

  Deze geleiders met bajonetmontage (klik-in systeem) zijn gemakkelijk te monteren in metalen behuizingen, zoals dit incheckapparaat van een luchtvaartmaatschappij. De geleiders zorgen voor een optimale toegankelijkheid tijdens onderhoud en reparaties. Zo wordt er tijd bespaard tijdens montage en bij de dienst na verkoop.

 • geleider ladegeleider 9308 in brandweerwagen

  Brandweerwagen

  De geleiders type 9308 vergrendelen in de geopende en in de gesloten stand. Deze functie waarborgt een stabiele geopende lade bij interventies, en de vergrendeling in gesloten stand voorkomt het ongewenst uitschuiven van de lade tijdens transport.

 • geleider ladegeleider 5321 in transportkar

  Transportkar

  Deze transportkar met radiatoren voor de automotive is heel gebruiksvriendelijk dankzij de 5321 telescoopgeleiders. Dit type geleider heeft een uitschuiflengte van 300 tot 1.100 mm, en een maximale belasting van 170 kg per paar. Zo kunnen de radiatoren gemakkelijk in- en uitgeladen worden.

 • geleider ladegeleider DS5322 in buitenkeuken

  Buitenkeuken

  Geleiders type DS5322 zijn van roestvast staal en roesten niet in een sterk corrosieve omgeving. Hierdoor zijn ze uiterst geschikt voor buitentoepassingen, wageninrichting, medische apparatuur en toepassingen in de voedingsmiddelenindustrie.