Toepassingen geleider met uitneembaar binnendeel

 • geleider ladegeleider 3832TR medische kast

  Medische kast

  De lades in deze medische kast zijn voorzien van geleiders met druksluiting (push-to-open). De medische staf kan het ladefront indrukken met de knie of met de hand om de lade te openen of te sluiten. Dit maakt een handgreep en een sluiting overbodig. De kast is gemakkelijk te reinigen door de vlakke afwerking, en omdat de lades losgekoppeld kunnen worden.

  Productspecificaties geleider 3832TR >>

 • geleider ladegeleider 3832DO in flightcase

  Flightcase

  Geleider 3832DO met een weerstand tegen openen is ingebouwd in deze flightcase. Het binnendeel van deze geleider is uitneembaar waardoor het uitschuifbaar deel van de flightcase volledig losgekoppeld kan worden. Dankzij de vrij gestanste montagelippen blijft de soepele geleiding gegarandeerd, ook bij ruw gebruik en frequent transport.

  Productspecificaties geleider 3832DO >>

 • geleider ladegeleider 3308 in mobilhome

  Camper

  Telescoopgeleider type 3308 heeft een vergrendeling in de geopende en in de gesloten stand. Deze functie zorgt voor een stabiele lade in geopende positie, en voor een veilige vergrendeling in gesloten stand, wanneer de camper in beweging is.

  Productspecificaties geleider 3308 >>

 • geleider ladegeleider DS0305 in warmhoudlade

  Warmhoudlade

  In deze warmhoudlade worden telescoopgeleiders gebruikt van roestvaststaal 304. Het binnendeel van de geleider is gemakkelijk los te koppelen voor onderhoud en reiniging.

  Productspecificaties geleider DS0305 >>

 • geleider ladegeleider 3607 in serverkast

  Serverkast

  Om de toegang tot de server te optimaliseren, zijn telescoopgeleiders type 3607 gebruikt. Deze geleider vergendelt in de geopende stand. Zo blijft de server in een vaste positie staan tijdens onderhoud.

  Productspecificaties geleider 3607 >>

 • geleider ladegeleider 7957 in printer

  Digitale printer

  Voor de fabrikant van deze digitale printer is het van groot belang dat hun technieker de apparaten snel en efficiënt kan onderhouden. Het binnendeel van deze geleider kan na het bedienen van een eenvoudige vergrendeling losgekoppeld worden. Deze functie bespaart de technieker veel tijd tijdens onderhoud.

  Productspecificaties geleider 7957 >>