Toepassingen voor elektromechanische palsluitingen (EM-05 / EM-10)

           

Gereedschapsuitgifte:

De elektromechanische palsluiting is uitermate geschikt voor intelligente uitgifte systemen, waarbij selectieve toegang belangrijk is. De lades van de gereedschapskast worden elektronisch geopend. Na uitname van het gewenste gereedschap wordt de lade eenvoudig dicht geduwd. De compacte palsluiting neemt weinig inbouwruimte in. Dankzij de mechanische aandrijving functioneert de palsluiting onder zware belasting in tegenstelling tot solenoid sluitingen.

   
                                                                           

Brood snijmachine:

Voor de veiligheid wordt het luik van de brood snijmachine voorzien van elektromechanische sluitingen. Tijdens het snijden van het brood blokkeert de sluiting het luik tegen openen. Op het moment dat de machine klaar is, wordt het luik automatisch vrijgegeven. Ondanks de kleine ruimte in de snijmachine past de compacte palsluiting perfect.

       

Statiegeld automaten:

Het service luik van statiegeld automaten mag alleen door geautoriseerd personeel geopend worden. Dit is met name nodig om fraude te voorkomen. Met een magneetsleutel wordt de elektromechanische palsluiting ontgrendeld en het service luik vrij gegeven. Met behulp van een veerscharnier wordt het luik automatisch dicht gedrukt, waardoor het altijd zeker is dat het luik afgesloten is.