Veilige geleiding van kabels razendsnel gemonteerd

Kabels die door een behuizing worden gevoerd, mogen niet zomaar worden losgetrokken. Onze nylon trekontlasters zorgen ervoor dat de kabel op een veilige en fraaie manier door de behuizing wordt gevoerd en hierbij tevens wordt vastgeklemd.

Wij onderscheiden een aantal verschillende uitvoeringen, waaronder kabeltrekontlasters die trillingen in de kabels absorberen, die geschikt zijn voor voormontage of die tijdens kabelwisseling in de behuizing blijven zitten. Door de razendsnelle montage bespaart u tijd en realiseert u een optimale bescherming van de kabels.

Ongebruikte gaten
Onze afdichtstoppen zijn ontworpen om met behulp van de druk van een vinger in het gat geklikt te worden. Ze bieden een zeer verzorgde afdichting en zijn ideaal voor flexibiliteit tijdens het productieproces. U treft bij ons een grote verscheidenheid aan. Bijvoorbeeld de ventilatiestop, die lucht en condenswater doorlaat en daarmee bijzonder geschikt is voor de verlichtingsindustrie. Maar ook afdichtstoppen die eenvoudig te verwijderen zijn of (juist niet), voor pijp- en buisuiteinden en gaten met een grote tolerantie hebben wij de juiste afdichtstop beschikbaar.

Wilt u de kabeltrekontlaster of afdichtstop zelf testen? Vraag gratis een monster aan!
Klik op de gewenste type en vraag een monster aan:

Advies nodig?

Al onze experts hebben een technische achtergrond. Zij helpen u graag als u vragen heeft of vrijblijvend technisch advies wilt.

Advies