Gereedschapservice en onderhoudsvideo's

De keuze voor een bevestigingstechniek is de keuze voor een compleet systeem. De bevestiger moet immers ook bevestigd worden en het hiertoe benodigde gereedschap beïnvloedt in hoge mate de keuze voor een bevestigingstechniek. Ook hierin ondersteunen wij.

Breed aanbod

Wij hebben een breed aanbod van gereedschappen; van eenvoudig handgereedschap tot geavanceerde machines. Van alle gereedschappen hebben wij online een uitgebreide handleiding en technische informatie beschikbaar.

Service en onderhoud

Door vakkundig en regelmatig onderhoud voorkomt u vertraging en storingen. Wij bieden een uitgebreide gereedschapsservice op locatie en in onze werkplaats. Onze service engineers kunnen u ondersteunen bij:

  • Ingebruikstelling van de gereedschappen
  • Preventief onderhoud en reparaties
  • Snelle levering van reserve onderdelen
  • Bruikleenapparatuur tijdens reparaties
Onderhoudsvideo's

Van het basisonderhoud van pneumatisch gereedschap hebben wij instructievideo's die duidelijk aangeven welke stappen te doorlopen.

Testen van gereedschappen

Wij bieden u de mogelijkheid om gereedschappen kosteloos te testen in uw eigen productieomgeving. Ook komen wij graag bij u langs voor een demonstratie op de werkvloer. De ideale manier voor uw mensen om meerdere gereedschappen tegelijkertijd te testen.


Vakkundige installatie

De service stopt niet bij het leveren van de gereedschappen en machines. Onze serviceafdeling staat garant voor de installatie van de machines en de opleiding van uw personeel.  


Meer informatie of een afspraak maken? 
Neem contact op met onze service afdeling: Tel: 020-6600202 Email: services@onkenhout.nl