Gesloten High torque blindklinkmoeren in luchtbehandelingskasten

Samen met HEYMAN zocht Keller Lufttechnik GmbH + Co KG naar een oplossing om het montageproces van hun AERO® olienevelafscheiders te optimaliseren. De gesloten High torque blindklinkmoer was de ideale oplossing voor Keller Lufttechnik. 

Een van de speciale vereisten voor de verbinding was de afdichting van de verbinding, omdat er geen olie mag ontsnappen als er oliehoudende lucht wordt afgezogen. Een ander voordeel is de aarding: In het verleden werd de aarding met behulp van lasbouten en -kabels van behuizingen naar deuren en deksels overgebracht. Op lasverbindingen ontstond na verloop van tijd roestvorming. Nu wordt de aarding gerealiseerd met de High torque blindklinkmoeren. Na diverse testen heeft Keller gekozen voor gesloten High torque blindklinkmoeren. De gatvullende werking van de High torque blindklinkmoeren resulteert in een extreem hoog doordraaimoment en grote trillingsbestendigheid. De gesloten blindklinkmoeren beschermen de schroefdraad op de bouten tegen corrosie zodat bij demontage van bouten draaien de moeren niet mee draaien.

Keller Lufttechnik High torque blindklinkmoeren

Door over te schakelen van een standaard bout moer verbinding naar een gesloten High Torque blindklinkmoer zijn aanzienlijke kostenbesparingen gerealiseerd door de snellere verwerking. Zie de voordelen in de volgende video>>

Gesloten High torque blindklinkmoeren Gesloten High torque blindklinkmoeren https://i.vimeocdn.com/video/669063724-b7eb9921f3ef03b2d691d4c1a47710f2ff1203670860b4388ce48ddf2aea2d39-d_100x75?r=pad PT1M17S 2017-11-27 Download de CAD Files van dit product op: www.onkenhout.nl/blindklinkmoeren/gesloten-blindklinkmoeren-high-torque-rond.html Gesloten High torque blindklinkmoeren zijn dé oplossing voor toepassingen waar een waterdichte verbinding noodzakelijk is. Voor een extra betrouwbare afdichting zijn de blindklinkmoeren voorzien van een PVC afdichting onder de kop. Deze High torque moer is verkrijgbaar in twee varianten: gesloten High torque blindklinkmoeren rond staal en gesloten High torque blindklinkmoeren rond staal met PVC afdichting. No Onkenhout & Onkenhout B.V. 2021 Onkenhout & Onkenhout B.V. gesloten blindklinkmoer,pvc afdichting,staal,blindklinkmoeren,rond,high torque,onkenhout,blindklinkmoer

Bent u overtuigd? Bekijk het assortiment van de gesloten High torque blindklinkmoeren.

Gereedschappen - 100% betrouwbaar proces
Keller was op zoek naar een 100% betrouwbaar proces. Bij het aanbrengen van de blindklinkmoeren diende het gereedschap direct aan te geven of de bevestiger correct geplaatst is. Dankzij de elektronische procescontrole van het TorqueFox accugereedschap worden de blindklinkmoeren altijd correct gemonteerd, onafhankelijk van de plaatdikte. Door het ontbreken van luchtslangen kan er veilig, stil en schoon gewerkt worden met meer flexibiliteit in de productie.

De High torque blindklinkmoeren kunt u plaatsen met een van de onderstaande gereedschappen: