Klantencase - Proceszeker aanbrengen van schroefdraad in gelakte onderdelen

KML, een producent van cabines voor o.a. scheeps- en containerkranen, was op zoek naar een alternatief voor lasmoeren. Het nadeel van lasmoeren is dat deze lastig te positioneren zijn, lasspetters vaak de schroefdraad beschadigen en dat het afdoppen van de schroefdraad voor het lakken erg tijdrovend is.

Met onze hulp koos KML voor het High torque systeem: een systeem dat bestaat uit de combinatie van High torque blindklinkmoeren en het gebruik van het TorqueFox accugereedschap. De ronde blindklinkmoeren worden na het lakken aangebracht wat veel tijd bespaart. Door de ronde moeren in vijfhoekige gaten te plaatsen, wordt er een hoog overdraaimoment door radiale uitzetting gecreëerd. Hiermee wordt de weerstand tegen meedraaien enorm verhoogd. Dankzij het zeer compacte en lichte TorqueFox accugereedschap voorzien van procesbewaking, worden de blindklinkmoeren foutloos aangebracht.

Resultaat: een enorme verhoging van zowel de productiviteit als de kwaliteit. Bekijk de video voor de positieve ervaring van KML >>

Belangrijkste voordelen van het High torque systeem:

  • Bestand tegen trillingen en hoge dynamische belastingen
  • Hoog overdraaimoment door radiale uitzetting van de blindklinkmoer in vijfhoekige gaten
  • Plaatsen na het lakken bespaart tijd
  • Foutloze montage met het ergonomische TorqueFox accugereedschap

Meer informatie? Klik dan op onderstaande producten voor CAD Files, monsters en specifieke productinformatie:

Advies nodig?

Al onze experts hebben een technische achtergrond. Zij helpen u graag als u vragen heeft of vrijblijvend technisch advies wilt.

Advies