Kleine sluiting, ongeëvenaarde kracht!

De kleinste sluiting uit onze reeks afstandbedienbare sluitingen is niet de minste. Met een houdkracht van 260 kg is deze sluiting in letterlijke zin zo sterk als een leeuw. Dit maakt de sluiting betrouwbaar, robuust en vandaalbestendig. Ontdek hieronder de andere eigenschappen waarmee deze sluiting excelleert.

 

P.S. weet u dat wij ook 3D CAD Files hebben? Klik hier om direct uw CAD File te downloaden >>

Waarom u nog meer voor deze sluiting moet kiezen:

•    Compact design
Ruimtegebrek speelt een rol in kleine, maar ook grote toepassingen. Door het compacte formaat van 46x35x10 mm is het mogelijk om deze sluiting in de kleinst beschikbare ruimte te verwerken. Dit verhoogt de flexibiliteit voor het bepalen van de montagepositie.
•   Voordelen dankzij verborgen montage
Als de sluiting aan de binnenkant is gemonteerd, dan heeft dat een positief effect op bijvoorbeeld de aerodynamica van voertuigen. Ook het ontbreken van zichtbare inbraakpunten verlaagt de kans op vandalisme. En wat te denken van de verbetering van het uiterlijk design. Het ontbreken van zichtbare “lelijke” componenten maakt het ontwerp veel aantrekkelijker.
•    Trillingsbestendig
Deze kleine krachtpatser heeft ook een zachte kant. De sluiting is namelijk voorzien van een kunststof rubber die wordt gebruikt om trillingen en ratelgeluid te reduceren. Het rubber absorbeert de schokken, waardoor het ontwerp ook nog eens een langere levensduur kan krijgen.
•    Flexibel te openen
Net als alle andere afstandbedienbare sluitingen is deze sluiting middels Bowden-kabels met veel verschillende bedieners te verbinden. Hierdoor is een sluitsysteem samen te stellen die voor iedere toepassing geschikt is. Openen middels een handgreep, drukknop, fysieke sleutel of eventueel elektronisch, het is allemaal mogelijk.

Benieuwd naar de impact van deze sluiting op uw ontwerp? Vraag onze experts om meer informatie via info@onkenhout.nl
of tel: 020-660 02 02.