Kunststof sluiting, instelbaar (E8)

€ 0,00
  • Mooie vlakke designsluiting, bevestigingspunten niet zichtbaar.
  • Zowel de grip als de sluitkracht zijn instelbaar.
  • Uitermate geschikt voor binnen- en buitentoepassingen.
  • Sterk; maximale werkbelasting 1560N.

 

Advies nodig?

Al onze experts hebben een technische achtergrond. Zij helpen u graag als u vragen heeft of vrijblijvend technisch advies wilt.


Advies
Overslag- en spansluitingen

Informatie over overslag- en spansluitingen 

Het scala overslag- en spansluitingen biedt vele oplossingen om panelen betrouwbaar samen te trekken. Met de hand wordt eenvoudig veel kracht gegenereerd om een pakking te comprimeren, een behuizing af te dichten en trilling te elimineren. 

De overslag- en spansluiting is beschikbaar in verschillende types; over-center, instelbaar, flexibel en heavy-duty. Voor extra veiligheid of toegangsrestrictie zijn er ook types met een secundaire vergrendeling in de vorm van een veiligheidspal, sleutel of hangslot. 

Afhankelijk van uw toepassing kiest u de juiste overslag- of spansluiting. Tegen schokbelasting is er een sluiting gemaakt van flexibel rubber. De instelbare overslagsluiting is geschikt om variërende griplengte op te vangen. En de sluitingen zijn in staal, RVS en zelfs kunststof te verkrijgen. 

Bent u op zoek naar een specifieke samenstelling voor uw toepassing? Met onze expertise helpen wij u graag verder op weg.

Daarom kiest u voor Onkenhout

Al meer dan 60 jaar verkopen wij niet alleen producten maar delen wij ook onze kennis en expertise met u. Dat noemen wij Engineering Support en zo helpen wij u graag met:

  • Ondersteuning bij uw ontwerp en prototypebouw
  • Kostenreductie door optimalisatie van assemblage- en productieprocessen
  • De keuze van de juiste gereedschappen en tooling workshops
  • Ondersteuning op de werkvloer
  • Innovation meetings, training en service

Wij denken mee in alle fases van het ontwerpproces van uw product en toetsen samen met u onze functionele en slimme producten. Ons doel is om naast het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten, ook onze kennis en advies in te zetten bij het optimaliseren van uw productie- en assemblageprocessen.

Wij geloven in persoonlijk contact. Dat kan zijn bij u aan tafel, op de werkvloer, maar ook telefonisch. Als familiebedrijf gaan we voor een lange termijn relatie met onze klanten, nemen verantwoordelijkheid en zijn gepassioneerd om u te ondersteunen.

Meer over onze dienstverlening