M-Lok blindklinknagel in frames van drijvend zonnepark

In Zwolle realiseert GroenLeven de grootste drijvende zonneparken van Europa. Als expert in klinksystemen ondersteunt Onkenhout dit project vanaf productontwikkeling tot aan realisatie. Het frame is modulair ontworpen en wordt met de M-Lok blindklinknagels voor zware belastingen geassembleerd. Door de gatvulling van de M-Lok nagels ontstaat een zeer nauwkeurige en stijve constructie. Er kunnen ruime montagegaten worden toegepast voor een snelle assemblage.

Met het krachtige BV4500 accugereedschap en de M-Lok blindklinknagels wordt de constructie razendsnel geassembleerd op de eindlocatie van de klant. Dit bespaart transportvolumes en versnelt de doorlooptijd aanzienlijk. De kwaliteit van een klinkverbinding is geheel man-onafhankelijk. De verbindingen zijn sterk, trillingsbestendig, uniform en gecontroleerd.

Bekijk de voordelen van flexibel klinken op locatie in de video:

M-Lok blindklinknagel in frames van drijvend zonnepark M-Lok blindklinknagel in frames van drijvend zonnepark https://i.vimeocdn.com/video/868493447_100x75.jpg?r=pad PT1M23S 2020-03-24 In Zwolle realiseert GroenLeven de grootste drijvende zonneparken van Europa. Als expert in klinksystemen ondersteunt Onkenhout dit project vanaf productontwikkeling tot aan realisatie. Het frame is modulair ontworpen en wordt met de M-Lok blindklinknagels voor zware belastingen geassembleerd. Door de gatvulling van de M-Lok nagels ontstaat een zeer nauwkeurige en stijve constructie. Er kunnen ruime montagegaten worden toegepast voor een snelle assemblage. Bekijk de video voor meer informatie. No Onkenhout & Onkenhout B.V. 2020 Onkenhout & Onkenhout B.V.

 

Klik op onderstaande producten voor CAD Files, monsters en specifieke productinformatie