Investeren in snelheid, kwaliteit en flexibiliteit

Alternatieve oplossingen voor lassen
Bedrijven in de metaalindustrie gebruiken veel energie in het productieproces. Door lasprocessen te vervangen met mechanische bevestigingssystemen kunnen de energiekosten worden teruggedrongen. Inpersbevestigers bieden veel voordelen ten opzichte van lasmoeren en bout-moer verbindingen. Bij het gebruik van lasmoeren/stiften kunnen lasspetters op het werkstuk of op de schroefdraad komen. Daarnaast vereist het nauwkeurig positioneren extra aandacht en kunnen lasbevestigers loskomen. Door de warmte inbreng van het lasproces zijn er beperkingen met betrekking tot het gebruik van verschillende plaatmaterialen. Het lasproces is milieuonvriendelijk en vereist extra maatregelen om de arbeidsomstandigheden van uw productiemedewerkers veilig te stellen.
 Lees meer over de voordelen van inpersbevestigers >>

Alternatieve oplossingen voor lassen

Efficiënte en flexibele inpersmachines
Haeger inpersmachines bieden betrouwbare en efficiënte inperscapaciteit. Het programma bestaat uit compacte flexibele inpersmachines voor kleine productieseries. Voor grootschalige productie zijn er volledig automatische “zero-defect” inpersmachines met meerdere trilvullers en aambeeldwisselsysteem, die het mogelijk maken uw werkstuk in één cyclus af te maken. De geavanceerde Windows besturing maakt machine set-up in 15 seconden mogelijk. Tijdens het inpersen worden op het touch-screen werkstukfoto’s getoond, waar de inpersposities real-time zijn aangegeven. Met deze functie worden fouten tijdens het inpersproces voorkomen. De machines zijn speciaal ontwikkeld om in verschillende oriëntaties in te persen, zodat ook lastig bereikbare inpersposities bereikbaar zijn.
Bekijk het totale aanbod van inpersmachines >> 

Haeger inpersmachines

Haalt u al het maximale rendement uit het klinkproces?
Veel bedrijven verwerken blindklinknagels handmatig. Voor kleine productieseries is dit een prima oplossing, maar voor grote aantallen gaat uw efficiëntie achteruit. Hiervoor bieden wij innovatieve klinksystemen die uw productiviteit tot wel 60% verhogen.
Haalt u al het maximale rendement uit het klinkproces? Klik en lees meer >>  

Interessante links