Metaalverwerkende industrie

  Metaalverwerkende industrie

  Smart Industry, de laatste jaren zien wij een duidelijke trend naar korte doorlooptijden. Kostprijs en kwaliteit zijn steeds vaker een randvoorwaarde, waarbij vandaag besteld en morgen in huis steeds vaker de norm wordt. Deze veranderingen vragen om flexibele machines en gereedschappen en betrouwbare leveranciers. Door de jaren heen ondersteunen wij de metaalverwerkende industrie met: 

  • Snel en duurzaam assembleren
  • Investeren in snelheid, kwaliteit en flexibiliteit
  • Innovatieve toegangssystemen en serviceability

   

 1. Snel en duurzaam assembleren

  Snel en duurzaam assembleren

  Steeds kortere productlevenscycli, veroorzaakt door versnelling in techniek en veranderende klantwensen, vraagt om flexibele productieprocessen. Met modulaire productopbouw is het mogelijk om in een laat stadium van het productieproces flexibel in te spelen op de klantenwensen. Dit past perfect in Quick Response Manufacturing (QRM) om doorlooptijden te verkorten.

  Lees verder
 2. Investeren in snelheid, kwaliteit en flexibiliteit

  Investeren in snelheid, kwaliteit en flexibiliteit

  Seriegroottes worden steeds kleiner in de metaalindustrie. De orders bestaan steeds vaker uit low volume (kleine productieseries) en high mix (grotere diversiteit in producten). Deze verandering vraagt om een flexibel productieproces om beter en sneller te kunnen inspelen op de vraag van de klant. Om die reden wordt steeds vaker geïnvesteerd in bevestigingssystemen, die snelheid, kwaliteit en flexibiliteit bieden. Deze innovatieve systemen resulteren in een verhoging van de arbeidsproductiviteit, kortere doorloop- en omsteltijden en minder faalkosten.

  Lees verder
 3. Innovatieve toegangssystemen en serviceability

  Innovatieve toegangssystemen en serviceability

  Het is een trend dat productontwerpen slimmer en compacter worden en serviceability efficiënter. Aan de basis van serviceability staan de kernpunten snelheid, eenvoud en kosteneffectiviteit in het ontwerp centraal. Met innovatieve functionaliteiten in onze Access Hardware oplossingen ondersteunen wij deze ontwikkelingen.

  Lees verder