Reduceer uw voorraad van verschillende nageltypen met Multigrip blindklinknagels.

Een klinkproces kan zeer flexibel worden ingezet en past perfect in het proces van Lean manufacturing.

Het modulair ontwerpen met klinken als verbindingstechniek verkort uw doorlooptijd, vergroot uw productiecapaciteit en verlaagt uw productiekosten.

Om uw productielogistiek beter te kunnen ondersteunen hebben wij ons programma Multigrip blindklinknagels fors uitgebreid. Dit biedt u de volgende kansen:

  • Door het grote klinkbereik volstaat meestal één nagel voor alle toepassingen
  • De verbindingen zijn trillingsbestendig door de gatvullende werking van de nagelhuls en de onverliesbare trekpenkop
  • Een hoge uittreksterkte door de grote sluitkop in kunststoffen en dunneplaat
  • Tolerant voor onnauwkeurige gaten

Klik op onderstaande video voor de unieke voordelen van de Multigrip blindklinknagel >>

Blindklinknagels Multigrip Aluminium Blindklinknagels Multigrip Aluminium https://i.vimeocdn.com/video/516783813-5cb62c2dc353244e526cfce3b169a4fb7e4be11b7a106c8a4a58f1f02a2c004d-d_100x75?r=pad PT1M6S 2015-04-23 De blindklinknagel heeft een groot klinkbereik waardoor verschillende pakketdiktes met één nagellengte kunnen worden geklonken. De sluitkop van deze popnagel heeft een regelmatige vorm en de trekpenkop wordt er goed in opgesloten. De popnagel zet sterk uit in het gat waardoor met deze nagel ook in minder nauwkeurige gaten een goede trillingsbestendige verbinding kan worden gemaakt. De multigrip nagel is leverbaar met grote platbolkop waardoor de popnagel bijzonder geschikt is om bijvoorbeeld kunststof aan metaal te bevestigen. Download de CAD Files van de blindklinknagel multigrip aluminium op: www.onkenhout.nl/blindklinknagels-en-klinkbouten/popnagels-multigrip.html No Onkenhout & Onkenhout B.V. 2021 Onkenhout & Onkenhout B.V. Onkenhout,gat vullend,grote sluitkop,multigrip,popnagel,popnagels,klinkbout,klinkbouten,blindklinknagels,blindklinknagel
 


 Klik hier voor het volledige assortiment Multigrip blindklinknagels en bekijk de productspecificaties.