Inpersmachine Pemserter 4: bekijk de video en vraag een demo aan

De Pemserter 4 is een geheel pneumatische inpersmachine voor inpersschroefdraad.

De eenvoudige bediening maakt de pers uitermate geschikt voor kleinere series. Met de nauwkeurig instelbare inperskracht en nadruktijd is het mogelijk om in RVS te persen. Door toepassing van een momentarmoverbrenging is de pers razendsnel en veilig in het gebruik. De machine is gemakkelijk en snel om te stellen en kan optioneel worden geleverd met een aambeeldwisselsysteem.

Bekijk de video voor de werking van de Pemserter 4.

Pemserter 4 - Flexibele inpersmachine Pemserter 4 - Flexibele inpersmachine https://i.vimeocdn.com/video/473233665-fa0931e2fa96aaed73f824fbedeabcc9c00bbd25bc28e3004aec28542cb6ce29-d_100x75?r=pad PT2M0S 2014-04-29 Bekijk alle productspecificaties van de Pemserter 4 op: www.onkenhout.nl/pemserter-4.html De Pemserter 4 is een geheel pneumatische inpersmachine voor inpersschroefdraad. De eenvoudige bediening maakt de pers uitermate geschikt voor kleinere series. Met de nauwkeurig instelbare inperskracht en nadruktijd is het mogelijk om in RVS te persen. Door toepassing van een momentarmoverbrenging is de pers razendsnel en veilig in het gebruik. De machine is gemakkelijk en snel om te stellen en kan optioneel worden geleverd met een aambeeldwisselsysteem. No Onkenhout & Onkenhout B.V. 2021 Onkenhout & Onkenhout B.V. inpersmachine,machines,Onkenhout,Flexibele inpersmachine,Pemserter 4


Wilt u meer informatie over de Pemserter 4 klik hier.

Probeer het zelf tijdens een demo
Wij nodigen u met veel plezier uit om de Pemserter 4 bij ons te komen testen. Vul onderstaande velden in en ervaar zelf welke voordelen u uit deze machine haalt. 


Web-form is not active.