De nieuwe kliksluiting R4-EM 9-serie maakt beveiliging bestelwagen SMART

Niet alleen de aantallen maar ook de waarde van pakketpost neemt met internetbestellingen steeds meer toe.

R4-EM 9-serie sluiting

Om de chauffeur en lading in een bestelwagen te beveiligen, wordt de schuifdeur tussen cabine en laadruimte elektronisch ontgrendeld met de nieuwe R4-EM 9-serie. 

Slimme toegang tot het voertuig door geïntegreerde sensoren

De toegankelijkheid van de bus wordt slim geregeld op basis van de status van de elektromechanische sluiting. De geïntegreerde sensoren in de 9-serie leveren onbetwiste informatie over de status van de sluiting. Als de schuifdeur dicht is en de sluiting vergrendeld, dan regelt de software dat de buitendeuren geopend kunnen worden. Als de chauffeur de schuifdeur opent om een pakket te pakken, dan sluit het systeem automatisch de buitendeuren. Ongewenste toegang tot het voertuig wordt hierdoor tot een minimum beperkt. 


R4-EM 9-serie

Licht en betrouwbaar

Het lichtgewicht ontwerp heeft een verlengde behuizing die er voor zorgt dat de sluiting niet met de vinger kan worden gesloten. In combinatie met de geïntegreerde sensoren is de sluiting daarom niet te 'foppen' en dus zeer betrouwbaar. En valt de stroom in de bestelwagen uit, dan kan de schuifdeur via de mechanische noodontgrendeling van de 9-serie alsnog geopend worden.

Hoogstaande elektronische intelligentie

De elektromechanische kliksluiting R4-EM 9-serie bevat hoogstaande elektronische intelligentie en verbeterde mechanische eigenschappen. Deze kliksluiting is de ideale oplossing voor toepassingen die op afstand uitgebreide fysieke beveiliging vereisen. Naast bestelwagens is deze sluiting ook zeer geschikt voor postpakket lockers, medicijnuitgifte en andere self-service toepassingen.

 


Ga door naar de gedetailleerde productspecificaties, CAD Files en monsteraanvragen van de R4-EM 9-serie: