R4-EM 9-serie: de nieuwe generatie elektromechanische kliksluitingen

De familie elektromechanische kliksluitingen is uitgebreid met de nieuwe 9-serie. Deze sluiting is ontwikkeld voor de volgende generatie intelligente en betrouwbare toepassingen.

 

Elektromechanische sluitingen R4EM-9serie

  • Meer programmeermogelijkheden: de 9-serie is uitgerust met een uitgebreide intelligente microprocessor die de besturing regelt van alle in- en uitgangssignalen. Dit verhoogt de programmeermogelijkheden en het inpassen van de functionaliteit in het sluitsysteem.
  • Status feedback: de geïntegreerde sensoren leveren onbetwistbare informatie over de status van de sluiting (deur open/dicht, sluiting ontgrendeld/vergrendeld).
  • Licht en betrouwbaar: het lichtgewicht ontwerp bevat een geïntegreerde deursensor en door de verlengde behuizing is de sluiting niet te “foppen”. Hierdoor wordt altijd betrouwbare informatie teruggekoppeld.
  • Mechanische vrijgave: de nieuwe 9-serie bevat een geïntegreerde connector voor eenvoudige plug-and-play. De kabelmontagebeugel voor de mechanische vrijgave is gemakkelijk vast te klikken.


'Kick-out' of 'Pull-open'
De 9-serie is beschikbaar in een “kick-out” versie waarbij lichte deuren en lades openspringen als de sluiting vrijgegeven wordt. Bij de “pull-open” versie blijft de deur dicht na vrijgave van de sluiting. De deur is echter niet meer vergrendeld en kan met de hand opengetrokken worden.


Voor lockers & self-service toepassingen
De elektromechanische kliksluiting R4-EM 9-serie bevat hoogstaande elektronische intelligentie en nieuwe mechanische eigenschappen. Deze sluiting is de ideale oplossing voor toepassingen die op afstand uitgebreide fysieke beveiliging vereisen, zoals bij postpakket lockers, medicijnuitgifte en andere self-service toepassingen.


Ga door naar de gedetailleerde productspecificaties