Eenvoudig aarden zonder te lassen of te schroeven?

Daarvoor gebruikt u onze aardingsnagels!

Aardingsnagels zijn koperen blindklinknagels die voorzien zijn van messing lippen. De nagels zijn leverbaar met 1, 2 of 4 aansluitpunten, waarop standaard kabelschoenen aangebracht kunnen worden. Ze waarborgen een goede elektrische geleiding, doordat drie messing tanden tijdens het plaatsen in het plaatmateriaal grijpen.

Voordelen:

  • De aardingsnagels worden eenvoudig vanaf één zijde aangebracht.
  • Door reductie van het aantal losse onderdelen assembleert u sneller en kunt u tot 65% kosten besparen.
  • De bevestiging en elektrische geleiding zijn betrouwbaar ook in verzinkte of voorgelakte plaat.

In onderstaande video wordt de aardingsnagel toegepast in een ventilatierooster met warmteterugwinning van Brink Climate Systems:  

Aardingsnagels Aardingsnagels https://i.vimeocdn.com/video/574692800-184d0f440fcf25d327e6f542b03c6052d5f98f966c9f00de52ec839df2fdc2d9-d_100x75?r=pad PT0M57S 2016-06-08 De aardingsnagels maakt het mogelijk om snel en betrouwbaar een product te aarden zonder te lassen. De koperen blindklinknagels zijn van messing lippen en zijn leverbaar met 1, 2 of 4 aansluitpunten, waarop standaard kabelschoenen aangebracht kunnen worden. De nagels worden met standaard gereedschap geplaatst in vooraf aangebrachte gaten. Een goede elektrische geleiding wordt bereikt doordat drie messing tanden tijdens het plaatsen in het plaatmateriaal grijpen, ook in verzinkte en voorgelakte plaat. Download de CAD Files van de aardingsnagel op: www.onkenhout.nl/blindklinknagels-en-klinkbouten/aardingsnagels/aardingsnagels.html No Onkenhout & Onkenhout B.V. 2021 Onkenhout & Onkenhout B.V. Onkenhout,popnagel,popnagels,blindklinknagels,blindklinknagel,aardingsnagels,aardingsnagel

Aardingsnagels voldoen aan:

  • DIN EN 60335-1 (VDE 0700-1) Veiligheid van elektrische apparaten voor huishoudelijk gebruik en soortgelijke doeleinden.
  • DIN EN 61210 Verbindingsmiddelen – vlakstekkerverbindingen voor elektrische geleiders van koper.

Traditionele methode:
veel losse onderdelen

         

Onze methode:
eenvoudig en snel

aardingsnagels1aardingsnagels

65% kosten besparen

Met onze methode kunt u een kostenbesparing tot 65% realiseren als gevolg van aanzienlijk lagere loonkosten door efficiëntere assemblage, hogere kwaliteit en minder afval:

aardingsnagels

Klik hier voor de productspecificaties en CAD Files van de aardingsnagel: