Klinkt u al met het nieuwste accugereedschap? Bekijk de VIDEO

Met Li-ion accutechnologie en efficiënte borstelloze elektromotoren, doet accugereedschap qua kracht en snelheid niet onder voor pneumatisch gereedschap.

Door het ontbreken van luchtslangen kan er veilig, stil en schoon gewerkt worden met meer flexibiliteit. Zo bespaart u met de PB2500 op energie- en onderhoudskosten van de persluchtinstallatie.

 

Bekijk dit razendsnelle en handzame accugereedschap in actie in onderstaande video. Zin om hem te testen? Wij komen met veel plezier langs.
 

Onkenhout PB2500 testen

Accugereedschap voor blindklinknagels - PB2500 NL Accugereedschap voor blindklinknagels - PB2500 NL https://i.vimeocdn.com/video/546313503_100x75.jpg?r=pad PT1M11S 2015-12-02 Dit klinkgereedschap is ideaal op plaatsen waar geen perslucht is of waar eventuele toevoerslangen voor lucht en/of hydrauliek hinderlijk zijn. Het gereedschap is razendsnel door onderhoudsvrije borstelloze motor en 18V Li-ion accu. Met een slaglengte van 25 mm kan iedere blindklinknagel worden gezet in één slag. Het accu-gereedschap heeft een perfecte ergonomie, is robuust en licht, slechts 1,7 kg. En het wordt compleet met 18 Volt 2,0 Ah accu en snellader in koffer geleverd. No Onkenhout & Onkenhout B.V. 2021 Onkenhout & Onkenhout B.V. Onkenhout,Accugereedschap,gereedschap klinksystemen,accugereedschap klinknagels,gereedschap blindklinknagels,accugereedschap ponagels,POP
   
 

Klik hier voor de productspecificaties en online CAD Files >