Het sluitsysteem in enkele minuten afstellen met klik-in kabels

De modulaire opbouw van het afstandbedienbare sluitsysteem maakt het zeer flexibel in te zetten.

In de praktijk is de afstelling van de kabel, die de bediener met de sluiting verbindt, een tijdrovende klus. Met het klik-in systeem is de installatietijd grof te reduceren. 

Onze klant Morelo, een fabrikant van luxe campers, had voor het sluitsysteem van onderhoudsluiken 3 uur installatietijd nodig. Dit bestaat uit monteren, afstellen en trillingsvrij maken. Nu maken zij gebruik van onze bediener, splitter, sluitingen en kabels. Omdat deze allen op elkaar afgestemd zijn, is die installatietijd verkort naar 20 minuten. 

Bekijk de video voor een uitgebreide uitleg van het afstandbedienbare sluitsysteem:

Afstandbedienbare sluitingen systeem Afstandbedienbare sluitingen systeem https://i.vimeocdn.com/video/731439947_100x75?r=pad PT1M47S 2018-09-20 Download de CAD Files van de afstandbedienbare sluitingen: https://www.onkenhout.nl/sluitingen/afstandbedienbare-sluitingen.html Het afstandbedienbare sluitsysteem wordt gebruikt als de manuele bediening voor het openen van een deur of paneel op een andere plek gebeurt als waar de sluitingen zijn gemonteerd. De afstand tussen de positie van de bediener tot aan de sluiting wordt overbrugd met een vrijgavekabel. Het complete sluitsysteem bestaat daardoor minimaal uit een bediener, een kabel en een verborgen kliksluiting. Omdat deze drie componenten perfect op elkaar zijn afgestemd is afstelling niet noodzakelijk. No Onkenhout & Onkenhout B.V. 2021 Onkenhout & Onkenhout B.V. sluitsysteem,afstandbedienbaar,mechanische vrijgave,bedieners,dubbele vrijgave,kliksluiting,southco,sluitingen,sluiting,afstanbedienbare sluitingen


Ga door naar het productassortiment of lees meer over het afstandbedienbaar sluitsysteem: