Hoe realiseert ú een extreem zware verbinding in gesloten profielen?

De BOM blindklinkbout combineert de voordelen van een blindklinknagel met die van een klinkbout.


De verbinding is van één zijde te plaatsen en levert een zeer sterke verbinding met een hoge voorspanning op. Bovendien vormt deze bevestiger een grote sluitkop, zodat een hoge uittrekwaarde bereikt wordt. Door deze unieke eigenschappen worden de bevestigers gebruikt in veeleisende toepassingen en industrieën waaronder trailerbouw, staalbouw, landbouw mechanisatie en in zware machines en apparaten.

Bekijk de werking van de blindklinkbouten in onderstaande video of klik hier voor technische informatie en toepassingen.  


Blindklinknagels voor zware belasting BOM Blindklinknagels voor zware belasting BOM https://i.vimeocdn.com/video/470185196_100x75?r=pad PT0M58S 2014-04-03 Blindklinknagels hebben een grote sluitkop wat zorgt voor een hoge uittreksterkte ook in dunne plaat. De neusstuk vervormt de borgkraag in de borggroeven en klemt de verbinding. Deze blindklinknagel is vloeistofdicht en trillingsbestendig doordat de borgkraag 100% contact maakt met de borggroeven. Download de CAD Files van de blindklinknagel op: www.onkenhout.nl/blindklinknagels-en-klinkbouten/popnagel-extreme-belasting/huck-blindklinkbouten-bom.html. No Onkenhout & Onkenhout B.V. 2021 Onkenhout & Onkenhout B.V. vloeistofdicht,popnagel,rivet,BOM blindklinknagel,zware belasting,blindklinknagels,Onkenhout,blindklinkbout,blindklinknagel,popnagels
           blindklinkbouten BOM