Nooit meer verzinken met High torque blindklinkmoeren: bekijk de video >>

Vlakke montage met blindklinkmoeren zonder de montagegaten te verzinken: dat kan met onze High torque blindklinkmoeren en -draadeinden.


Voor standaard blindklinkmoeren met een verzonken kop moet het montagegat verzonken worden. Dit is een kostbare nabewerking en een correcte diepte van het verzinken is cruciaal voor een goede verbinding. In onderstaande video is te zien dat bij een te diepe verzinking de blindklinkmoeren meedraaien bij het losmaken van de verbinding. Om deze redenen hebben blindklinkmoeren vaak een slechte reputatie.

High torque blindklinkmoeren hebben een heel vlakke kop waardoor verzinken niet meer nodig is!

De vlakke kop zorgt voor een perfecte aansluiting van de te monteren delen. Een verzonken montagegat is voor High torque blindklinkmoeren niet nodig.

In onderstaande video zetten we alle voordelen van dit type bevestiger op een rij:

High torque blindklinkmoeren High torque blindklinkmoeren https://i.vimeocdn.com/video/1157328981-633a2e9eed3f6978862acfabb4ea2d6df17a2a519a1e3ae803b767369e84dbf3-d_100x75?r=pad PT1M51S 2016-05-25 De High torque blindklinkmoer draait niet mee door gatvullende werking en door het grote klinkbereik volstaat één blindklinkmoer voor alle plaatdiktes. Daarnaast heeft u altijd een correcte plaatsing met kracht- of koppelgestuurd gereedschap. Bekijk de productspecificaties van de High torque blindklinkmoeren op: www.onkenhout.nl/blindklinkmoeren-en-inpers-schroefdraad/blindklinkmoeren/blindklinkmoeren-high-torque.html No Onkenhout & Onkenhout B.V. 2021 Onkenhout & Onkenhout B.V. blindklinkmoer,koppelgestuurd gereedschap,krachtgestuurd gereedschap,High torque blindklinkmoeren,Onkenhout

Wilt u graag een demonstratie van het High torque schroefdraadsysteem bij u in huis?
Vul het aanvraagformulier in en wij bellen u voor een afspraak. 

Demo High torque systeem