Test nu zelf de trillingsbestendige multigrip blindklinknagels

De veelzijdige Vgrip blindklinknagels zijn zeer breed inzetbaar en bieden de volgende voordelen:
 
  • Grote sluitkop: een hoge uittreksterkte ook in dunne plaat
  • Mooie afwerking aan de blinde zijde
  • Door het grote klinkbereik volstaat meestal één nagel voor alle toepassingen
  • Uitstekende klemming van het werkstuk
  • Blindklinknagels zijn trillingsbestendig door borging van de trekpen

Multigrip blindklinknagels Vgrip

Bekijk in onderstaande video de mogelijkheden van de Vgrip blindklinknagel:

Trillingsbestendige multigrip blindklinknagels Vgrip Trillingsbestendige multigrip blindklinknagels Vgrip https://i.vimeocdn.com/video/470186997_100x75?r=pad PT1M18S 2014-04-03 De Vgrip blindklinknagels hebben een grote sluitkop wat zorgt voor een hoge uittreksterkte, ook in dunne plaat. Door het grote klinkbereik volstaat meestal één nagel voor alle toepassingen. Daarnaast zijn de blindklinknagels trillingsbestendig door borging van de trekpen. Download de CAD Files van de multigrip blindklinknagels V-Grip op: www.onkenhout.nl/blindklinknagels-en-klinkbouten/grote-sluitkop/popnagels-multigrip-trillingsbestendig.html No Onkenhout & Onkenhout B.V. 2021 Onkenhout & Onkenhout B.V. multigrip,trillingsbestendig,V-grip,Onkenhout,blindklinknagel,popnagel,blindklinknagels,popnagels


Productinformatie en CAD Files

Wist u dat wij van de Vgrip blindklinknagels én van de bijpassende gereedschappen 3D files beschikbaar hebben? Klik hieronder op de blindklinknagel naar keuze voor meer productinformatie en de CAD Files: 

 

Blindklinknagels vgrip

Onkenhout heeft haar assortiment uitgebreid met het complete programma Avdel klinksystemen. Klik hier voor meer informatie.