Compacte geleiders voor minimale inbouwruimte

Voor toepassingen waar de ruimte om in te bouwen zeer beperkt is, bieden wij de oplossing in de vorm van compacte telescoopgeleiders.

We hebben in onze standaard voorraad al ladegeleiders vanaf 150 mm lengte en 8 mm inbouwbreedte. De geleiders zijn leverbaar in diverse materialen zoals staal, roestvaststaal, extra corrosiebestendig staal en aluminium.

Toepassingen compacte geleiders
In samenwerking met onze klanten hebben we de geleiders toegepast in verschillende producten, bekijk onderstaande voorbeelden.  

Toetsenbordhouder: 


In de uitschuifbare toetsenbordhouder is de zeer compacte geleider 2431 toegepast. De kortste versie heeft een lengte van slechts 150 mm. Met een breedte van 16 mm en een hoogte van 20 mm heeft deze geleider weinig inbouwruimte nodig.

 


Verfmixer:
 


Voor het geleiden van een schuifdeur in een verfmixer zijn de telescoopgeleiders van het type 2601 toegepast. De telescoopgeleiders hebben een compact profiel en zeer nauwkeurige geleiding.

 

Wilt u meer weten over onze compacte geleiders? Klik op de foto's voor een overzicht van het assortiment en vraag direct online CAD Files aan.