Kent u onze meest veelzijdige en succesvolle blindklinknagel al? Bekijk de video >>

De M-Lok blindklinknagels kunnen het perfecte alternatief zijn voor lassen en bout-moerverbindingen en kunnen worden toegepast waar extreme sterkte, veiligheid en trillingsbestendigheid vereist is. Ze zijn bovendien tijd- en kostenbesparend!

De unieke eigenschappen van de M-Lok blindklinknagel

 • Geschikt voor ruime montagegaten
  Waterdicht en toepasbaar in ruime gaten door radiale uitzetting.
 • Multigrip: groot klinkbereik
  Eén nagel volstaat voor bijna alle toepassingen.
 • Trillingsbestendig
  Door de unieke 360° borging van de trekpen zorgt de blindklinknagel voor een trillingsbestendige verbinding.
 • Aantrekkende werking
  De blindklinknagel zorgt voor een uitstekende klemming van het werkstuk.
 • Gatvullende werking voor een spelingsvrije en stijve verbinding
  De nagelhuls zet radiaal uit en vult het montagegat volledig. Dit resulteert in een stijve en vormgesloten verbinding en een extreem hoge vermoeiingssterkte.
 • Leverbaar in verschillende diameters, materialen en kopvormen
  Ze zijn leverbaar in aluminium, staal, roestvaststaal en zelfs van het zeer corrosiebestendige roestvaststaal 316. Voor licht constructieve toepassingen zijn er M-Lok nagels met een diameter van 4,8 mm maar zelfs voor zeer zware verbindingen hebben wij M-Lok nagels met een diameter tot 13,2 mm.
 • Gemakkelijk en snel te plaatsen met pneumatisch of accugereedschap
  De nagels zijn razendsnel en manonafhankelijk te plaatsen en bieden een perfect alternatief voor lassen of bout-moerverbindingen.
 • Certificering
  De M-Lok blindklinknagels zijn gecertificeerd met een DIBt-keurmerk.

Bekijk de werking en de voordelen in de video:

Blindklinknagels voor zware belasting M-Lok Blindklinknagels voor zware belasting M-Lok https://i.vimeocdn.com/video/1115182492-bcb9934985c5501891ee147a785c084871669ff2c2f77dde7ef6a7eaaa784228-d_100x75?r=pad PT1M6S 2014-04-03 De M-Lok is een zeer betrouwbare en veel toegepaste structurele popnagel. De popnagels zorgen voor een uitstekende klemming van het werkstuk en zijn trillingsbestendig door een unieke 360° borging van de vlak afbrekende trekpen. Daarnaast zijn de nagels waterdicht en toepasbaar in ruime gaten, door radiale uitzetting. De M-Lok is beschikbaar in aluminium, staal en roestvaststaal en met een platbolkop of met 100° platverzonken kop. Download de CAD Files op de M-Lok blindklinknagel op: www.onkenhout.nl/blindklinknagels-en-klinkbouten/popnagel-zwarebelasting-gatvullend/blindklinknagels-zwarebelasting-gatvullend-staal-mlok.html No Onkenhout & Onkenhout B.V. 2021 Onkenhout & Onkenhout B.V. rivets,waterdicht,M-Lok,blindklinknagel,Onkenhout,popnagel,popnagelsSuccesvolle toepassingen
Voor iedere uitdaging zoeken wij een passende oplossing. Door de veelzijdigheid van de M-Lok blindklinknagel hebben wij door de jaren heen al veel oplossingen voor vraagstukken aan de klantzijde kunnen realiseren, waaronder deze 3:

Heeft u een uitdagende toepassing?
Onze technische adviseurs helpen u graag met al uw vragen, het plaatsen en testen van de M-Lok blindklinknagel. Om contact met hen op te nemen belt of mailt u naar 020-6600220, info@onkenhout.nl.