Selfservice systemen veilig afgesloten

We zien steeds meer selfservice systemen zoals postpakketkasten, uitgifte voor medicijnen of gereedschappen, laadstations voor mobiele telefoons en garderobelockers in zwembaden, ziekenhuizen of sportlocaties.

De overeenkomst bij alle systemen is dat deze betrouwbaar moeten zijn en de producten veilig opgeborgen. De elektromechanische sluiting biedt deze eigenschappen en geeft de gebruiker vertrouwen in het systeem.  

Elektromechanische sluitingBetrouwbaarheid vergroten

De elektromechanische sluiting is uitgerust met twee sensoren. Door de feedback signalen van deze sensoren te gebruiken in de software, kunnen we de gebruiker informeren of de deur wel goed gesloten is. Dit geeft de gebruiker zekerheid dat het systeem betrouwbaar is. De ene sensor detecteert of de sluiting ontgrendeld of vergrendeld is. De andere sensor controleert de status van de deur; open of gesloten toestand. Bekijk de R4-EM 9 serie >
 

Veilig opgeborgen tegen inbraak

De elektromechanische sluiting heeft dankzij het sluitmechaniek een zeer hoge houdkracht van ongeveer 650 kg. Dit betekent dat lockers die op openbare plekken staan beter beveiligd zijn tegen inbraak. In tegenstelling tot de fysieke sleutelsystemen is de sluiting van de buitenzijde niet zichtbaar, waardoor men niet weet waar te gaan breken. Ook het verliezen of kopiëren van fysieke sleutels is niet meer van toepassing.


Altijd te openen

Openbare lockers worden vaak misbruikt. Er worden te veel spullen ingestopt of de deuren raken vervormd. Als de deur in deze gevallen gesloten wordt, dan zit deze onder spanning in de sluiting. Veel sluitingen kunnen in deze situatie niet meer open waardoor de gebruiker teleurgesteld achterblijft. Onze elektromechanische sluiting wordt vrijgeven door een interne elektromotor die de sluiting zelfs onder spanning kan openen. 

 

NIEUW! Stand alone RFID kaartlezer

De nieuwe stand alone RFID kaartlezer is geschikt om onze elektromechanische sluitingen aan te sturen. De kaartlezer werkt met de welbekende Mifare techniek (13,65MHz RFID) en is vaak te gebruiken met bestaande kaartsystemen.

Klik verder naar onze producten: