Elektromechanische sluiting geeft Red Bull machine vleugels

Om de welbekende smalle blikjes energiedrank naar het publiek te brengen, lanceert Red Bull haar nieuwe uitgifte machine.

Deze machine wordt geplaats in openbare ruimtes over heel Europa. Het feit dat iedereen toegang heeft tot deze machine, geeft aan dat veiligheid, bescherming en antidiefstal hoog in het eisenpakket staan. Red Bull doet haar naam eer aan om deze factoren op te lossen met de laatste technologieën.

 

Veiligheid en diefstal

In verband met de veiligheid is het belangrijk dat de gebruiker geen toegang heeft de tot de elektronica van de machine. De R4-EM elektromechanische sluiting is hiervoor zeer geschikt. De R4-EM sluit de machine veilig af en is daarnaast bestand tegen zeer hoge trek belasting. Hierdoor is de inhoud beschermd en is het vrijwel onmogelijk voor dieven om blikjes en geldcontanten te stelen. Het frontpaneel is voorzien van een pianoscharnier, hiernaast afgebeeld, die ook bestand is tegen hoge belastingen en dus vandalisme.elektromechanische sluitingen Onkenhout 


De machine vullen en onderhouden

De service engineer dient op regelmatige tijdstippen de machine bij te vullen en bij storingen de apparatuur te repareren/vervangen. Hiervoor is toegang nodig tot de elektronica en mechanieken in de machine. Het frontpaneel wordt afgesloten met een R4-EM elektromechanische sluiting. Met een draadloze afstandsbediening geeft de service engineer de sluiting vrij en heeft hij toegang voor onderhoud. Dit systeem is tevens te koppelen aan uw software, zodat toegang en registratie bijvoorbeeld mogelijk is via een app op de smartphone. Bij stroomuitval kan de machine geopend worden via een mechanische vrijgave met een fysieke sleutel.

 

Ga door naar de productspecificaties, download CAD Files of bekijk video’s voor meer inspiratie