VIDEO: gasveren inbouwadvies in de praktijk

De keuze voor de juiste gasveer is belangrijk voor het bedieningsgemak en de vormgeving van uw toepassing.

Wij helpen u graag bij het maken van deze keuze. Door gebruik te maken van ons simulatieprogramma, maken we de juiste berekeningen voor u en worden de verschillende mogelijkheden visueel weergegeven en uitgeprobeerd. Naast een berekening bestaat er de mogelijkheid om monsters te laten maken waardoor u de werking van de gekozen gasveer in de praktijk kan testen. Hiermee weet u zeker dat de gewenste functionaliteiten worden bereikt en voorkomt u dat u een verkeerde gasveer aanschaft en met onbruikbare voorraden zit.

In onderstaande video deelt Kverneland Group, producent van landbouwwerktuigen, haar ervaring met het gasveren inbouwadviestraject: 


Inbouwadvies voor gasveren Inbouwadvies voor gasveren https://i.vimeocdn.com/video/636305586-833ea14fc149f02448fefb6f27cc3912595cacf0437917af2dc6b626888a7d95-d_100x75?r=pad PT1M42S 2017-04-07 Gasveren zijn ideaal om deuren en panelen gecontroleerd te openen en/of open te houden. Bij de keuze van de gasveer, is het belangrijk om naar de exacte eisen en specificaties te kijken van de constructie en tevens het zogenaamde krachtenspel mee te nemen. Een onjuiste inschatting van deze waarden zorgt ervoor dat de toepassing niet optimaal werkt. Wij helpen u graag bij de keuze van de juiste gasveer. Door gebruik te maken van ons simulatieprogramma, maken we de juiste berekeningen voor u en worden de verschillende mogelijkheden visueel weergegeven en uitgeprobeerd. Onderdeel van de hele berekening is het laten maken van monsters waardoor u de werking van de gekozen gasveer in de praktijk kan testen. Hiermee weet u zeker dat de gewenste functionaliteiten worden bereikt en voorkomt u dat u een verkeerde gasveer aanschaft en met onbruikbare voorraden zit. No Onkenhout & Onkenhout B.V. 2021 Onkenhout & Onkenhout B.V. onkenhout,stabilus,gasveren,inbouwadvies,gasveer

 

Vraag een inbouwadvies aan voor uw toepassing of bekijk het assortiment gasveren >>