Grip op de zaak met onze handgrepen

Veel kwetsbare machineonderdelen worden beschermd door een behuizing.

Deze componenten dienen eenvoudig en snel toegankelijk te zijn voor onderhoud en reparatie. In machines en kasten worden hiervoor serviceluiken en paneeldeuren ontworpen. Bij het openen van deze luiken en deuren wordt de kwaliteit van de handgreep goed zichtbaar. De handgrepen zijn ontworpen voor zowel tillende als trekkende bewegingen en zorgen voor een optimale belasting op de panelen.

Snelle en goedkope montage
De handgrepen serie P1 en P2 zijn niet alleen eenvoudig in te tekenen, maar ook snel te installeren. Doordat er maar één gat nodig is, blijven de ontwerp- en bewerkingskosten laag. De handgreep klikt u snel en eenvoudig in het plaatmateriaal en is voor reiniging ook weer uitneembaar. Daarnaast biedt het ook meerdere beschermklassen tegen ontvlambaarheid. Op onze website zijn online CAD Files beschikbaar die u helpen bij het intekenen van de handgreep in het ontwerp.

Voorraad en beschikbaarheid
Wij hebben een breed assortiment handgrepen op voorraad. Dit betekent korte levertijden, waardoor snelle beschikbaarheid voor uw productie wordt gegarandeerd. Door het kliksysteem bestaan de P1 en P2 handgrepen uit één component, waardoor voorraad- en productiehandeling snel en foutongevoelig zijn.

Een greep uit ons aanbond
Hieronder vindt u een greep uit ons aanbod. Klik op de foto's voor productspecificaties, toepassingen, monster en online CAD Files.

 

Bij vragen kunt u contact met ons opnemen via info@onkenhout.nl of 020-660 02 02.