De hefboomsluiting is perfect! Waarom? Bekijk de video>>

Met de omkasting van uw machines en installaties wilt u kwetsbare onderdelen beschermen. Wij geven u 4 redenen waarom de hefboomsluiting met aantrekkende werking hiervoor de perfecte sluiting is.


De hefboomsluiting met aantrekkende werking C5 voldoet namelijk aan de volgende criteria:

  • Trillingsvrij en stof- en waterdicht afsluiten
  • Toegangsrestrictie met sleutel of gereedschap
  • Verschillende deur- en pakketdiktes
  • Veilig, compact en modern design door de vlakke inbouw

Vlakke hefboomsluiting met aantrekkende werking, IP65 en instelbare grip (C5) Vlakke hefboomsluiting met aantrekkende werking, IP65 en instelbare grip (C5) https://i.vimeocdn.com/video/784949119_100x75?r=pad PT1M40S 2019-05-22 Voor meer informatie en CAD Files: www.onkenhout.nl/sluitingen/hefboomsluiting-aantrekkende-werking/c5-hefboomsluiting.html Deze vlakke hefboomsluiting met aantrekkende werking is sterk, duurzaam en trillingsbestendig. De sluiting heeft een vlakke inbouw, een geïntegreerde bedieningsgreep en is ook geschikt voor NEMA4 of IP65 toepassingen. Doordat de griplengte instelbaar is, is de vlakke hefboomsluiting te gebruiken voor verschillende pakketdiktes. De sluiting is leverbaar met of zonder slot. No Onkenhout & Onkenhout B.V. 2021 Onkenhout & Onkenhout B.V. sluiting bedieningsgreep,sluiting trillingsbestendig,trillingsbestendige sluitingen,sluiting vlakke inbouw,sluitingen NEMA4,sluiting IP65,sluiting griplengte instelbaar,sluiting instelbare grip,sluiting aantrekkende werking,aantrekkende werking,hefboomslu

Download uw CADfiles
De hefboomwerking van deze sluiting zorgt er voor dat het paneel onder spanning wordt dicht gedrukt. Omdat hier een pakking gebruikt kan worden is het mogelijk om met deze sluiting stof- en waterdicht te sluiten volgens IP65. De vlakke afwerking aan de buitenkant maakt het een moderne en compacte oplossing voor omkasting van machines en installatie die in de meest veeleisende omgevingen geplaatst worden.

Bij machines en voertuigen die onderhevig zijn aan vibratie en schokbelasting is de hefboomsluiting geschikt om laden en panelen trillingsvrij te sluiten. De vlakke inbouw zorgt er voor dat u niet achter de sluiting blijft haken. De sluiting kan geopend worden door eenvoudig op de knop te drukken, eventueel afsluitbaar met een sleutel of gereedschap. De cilinder in de sluiting kan uitgewisseld worden, zodat 1 sleutel gebruikt kan worden voor meerdere sluitingen.

Ga door naar de productspecificaties, CAD Files en monsters