De perfecte sluiting voor voertuigen. Bekijk de video>>

Door trillingen en schokbelasting worden de onderdelen van voertuigen zwaar op de proef gesteld. Het kiezen van trillingsbestendige onderdelen verlengt de levensduur en verhoogt de kwaliteit.


De hefboomsluiting met aantrekkende werking C5 voldoet aan dit criterium, maar is ook geschikt voor:

  • Stof- en waterdicht afsluiten
  • Toegangsrestrictie met sleutel of gereedschap
  • Verschillende deur- en pakketdiktes
  • Aerodynamisch design vanwege vlakke inbouw

Vlakke hefboomsluiting met aantrekkende werking, IP65 en instelbare grip (C5) Vlakke hefboomsluiting met aantrekkende werking, IP65 en instelbare grip (C5) https://i.vimeocdn.com/video/784949119_100x75.jpg?r=pad PT1M40S 2019-05-22 Voor meer informatie en CAD Files: www.onkenhout.nl/sluitingen/hefboomsluiting-aantrekkende-werking/c5-hefboomsluiting.html Deze vlakke hefboomsluiting met aantrekkende werking is sterk, duurzaam en trillingsbestendig. De sluiting heeft een vlakke inbouw, een geïntegreerde bedieningsgreep en is ook geschikt voor NEMA4 of IP65 toepassingen. Doordat de griplengte instelbaar is, is de vlakke hefboomsluiting te gebruiken voor verschillende pakketdiktes. De sluiting is leverbaar met of zonder slot. No Onkenhout & Onkenhout B.V. 2021 Onkenhout & Onkenhout B.V. Onkenhout,Nederland,sluiting,sluitingen,vlakke sluiting,vlakke hefboomsluiting,hefboomsluiting,aantrekkende werking,sluiting aantrekkende werking,sluiting instelbare grip,sluiting griplengte instelbaar,sluiting IP65,sluitingen NEMA4,sluiting vlakke inbouw

Binnenin het voertuig

In het voertuig is de hefboomsluiting geschikt om laden en panelen trillingsvrij te sluiten. De vlakke inbouw zorgt er voor dat je niet achter de sluiting blijft haken. De sluiting kan geopend worden door eenvoudig op de knop te drukken, eventueel afsluitbaar met een sleutel of gereedschap. De cilinder in de sluiting kan uitgewisseld worden, zodat voor het voertuig 1 sleutel gebruikt kan worden voor meerdere sluitingen.

Aan de buitenzijde

De hefboomwerking van deze sluiting zorgt er voor dat de deur of het luik onder spanning wordt dicht gedrukt. Omdat hier een pakking gebruikt kan worden is het mogelijk om met deze sluiting stof- en waterdicht te sluiten volgens IP65. De vlakke afwerking aan de buitenkant maakt het een aerodynamische oplossing voor bijvoorbeeld speciale voertuigen zoals ambulances, brandweervoertuigen en trailers.

Ga door naar de productspecificaties, CAD Files en monsters