VIDEO: Panelen stofdicht sluiten van de ERO druivenoogster

ERO is Duitslands grootste producent van wijnbouwmachines. Om de productiviteit van de wijnboer te verhogen heeft ERO een nieuwe oogstmachine ontworpen, de Grapeliner. De machine is zelfrijdend en oogst de druiven volledig automatisch.

vlakke hefboomsluiting
De ERO Grapeliner is voorzien van een toolbox waarin de wijnboer gereedschappen en onderdelen bewaart. De toolbox moet daarom veilig en stofdicht afsluiten om de beste bescherming te bieden. Er is gekozen voor een hefboomsluiting met aantrekkende werking. Deze sluiting zorgt voor een consistente compressie, waardoor de pakking de toolbox stofdicht afsluit. Ook heeft de sluiting een vlak design, waardoor er geen gewassen achter blijven hangen.

In de video ziet u hoe de sluiting bijdraagt aan de functionaliteit en design van de ERO Grapeliner.

Hefboomsluiting in ERO druivenoogster Hefboomsluiting in ERO druivenoogster https://i.vimeocdn.com/video/744941285_100x75?r=pad PT1M33S 2018-11-28 Download de CAD Files van de hefboomsluiting: https://www.onkenhout.nl/sluitingen/hefboomsluiting-aantrekkende-werking/c2-hefboomsluiting.html De hefboomsluiting met aantrekkende werking zorgt voor een consistente compressie. Door de pakking sluit de toolbox stofdicht. Ook heeft deze sluiting een vlak design, waardoor er geen gewassen achter blijven hangen. No Onkenhout & Onkenhout B.V. 2021 Onkenhout & Onkenhout B.V. druivenoogster,aantrekkende werking,southco,sluitingen,sluiting,hefboomsluitingen,hefboomsluiting
<< Bekijk meer praktijkvoorbeelden of download CAD Files van de vlakke hefboomsluiting >>