High torque blindklinkmoeren in ventilatietoestel met warmteterugwinning

De High torque blindklinkmoer wordt hier gebruikt in een ventilatietoestel van Brink Climate Systems, ontwikkelaar en producent van o.a. ventilatietoestellen met warmteterugwinning.

Tijdens het ontwikkelen van de ventilatieunit bleek de High torque blindklinkmoer een oplossing voor verschillende uitdagingen. Nieuwsgierig? Bekijk de video:
 

High torque blindklinkmoeren in ventilatietoestel met warmteterugwinning High torque blindklinkmoeren in ventilatietoestel met warmteterugwinning https://i.vimeocdn.com/video/575554414-0e1c6bd68c87da7ddccfa0a4c154cbd5dd36b4bdc76dd97e04ac4118c3cc58b6-d_100x75?r=pad PT2M14S 2016-06-13 De High torque blindklinkmoeren worden in deze film toegepast in een ventitlatietoestel met warmteterugwinning bij Brink Climate Systems. Door de gatvullende werking draaien de High torque blindklinkmoeren niet mee en kunnen we verschillende plaatdelen met elkaar verbinden. Met het krachtgestuurde gereedschap is Brink ongeacht de plaatdikte verzekerd van een solide verbinding. De betrouwbaarheid van het schroefdraad is daarbij cruciaal. De High torque blindklinkmoeren zijn voorzien van een platte kop waardoor er geen uitstekende delen zijn en een luchtdichte verbinding is gegarandeerd. Bekijk de overige productspecificaties : www.onkenhout.nl/blindklinkmoeren.html?specifieke-eigenschappen=358 No Onkenhout & Onkenhout B.V. 2021 Onkenhout & Onkenhout B.V. ventilatietoestel,high torque,blindklinkmoer,high torque blindklinkmoer,Onkenhout,blindklinkmoeren


High torque blindklinkmoeren
De High torque blindklinkmoeren bieden de volgende voordelen: 
  • High torque blindklinkmoer draait niet mee door gatvullende werking
  • Door groot klinkbereik volstaat één blindklinkmoer voor alle plaatdiktes
  • Blindklinkmoer kan meerdere plaatdelen verbinden
  • Zeer snelle en correcte plaatsing met krachtgestuurd gereedschap
  • Luchtdichte verbinding door zeer vlakke kop