Schroefdraad in kunststof: een koud kunstje? Bekijk de video

De unieke SPINWALL™ technologie bij High torque blindklinkmoeren zorgt voor een hoog doordraaimoment en groot klembereik.

Bij het installeren van de High torque blindklinkmoer zet eerst het geribbelde gedeelte radiaal uit en bijten de tanden in het plaatmateriaal. Vervolgens wordt een felsrand gevormd. Deze gatvullende werking resulteert in een extreem hoog doordraaimoment en grote trillingsbestendigheid.

 

Doordat High torque blindklinkmoeren een groot klinkbereik hebben (multigrip), zijn ze zeer geschikt voor het plaatsen van schroefdraad in laminaat kunststoffen waarbij de dikte varieert.


Door het grote klinkbereik volstaat één blindklinkmoer voor alle plaatdiktes en daarnaast draait de blindklinkmoer niet mee door de gatvullende werking. Met onze koppelgestuurde gereedschappen installeert u de blindklinkmoeren snel en gemakkelijk en behoort slag instellen tot het verleden. 

In de video ziet u de voordelen van High Torque blindklinkmoeren in beeld: 
 

High torque blindklinkmoeren High torque blindklinkmoeren https://i.vimeocdn.com/video/1157328981-633a2e9eed3f6978862acfabb4ea2d6df17a2a519a1e3ae803b767369e84dbf3-d_100x75?r=pad PT1M51S 2016-05-25 De High torque blindklinkmoer draait niet mee door gatvullende werking en door het grote klinkbereik volstaat één blindklinkmoer voor alle plaatdiktes. Daarnaast heeft u altijd een correcte plaatsing met kracht- of koppelgestuurd gereedschap. Bekijk de productspecificaties van de High torque blindklinkmoeren op: www.onkenhout.nl/blindklinkmoeren-en-inpers-schroefdraad/blindklinkmoeren/blindklinkmoeren-high-torque.html No Onkenhout & Onkenhout B.V. 2021 Onkenhout & Onkenhout B.V. blindklinkmoer,koppelgestuurd gereedschap,krachtgestuurd gereedschap,High torque blindklinkmoeren,Onkenhout


Online CAD Files

Maakt u gebruik van online CAD Files? Kies dan een product in het overzicht van de High torque blindklinkmoeren, ga naar productinformatie en typ het artikelnummer in de oranje balk bovenaan de PDF. U ontvangt de CAD File binnen de 10 seconden in uw mailbox.