Hoe maakt u sterk schroefdraad in ronde buis?

Voor het creëren van schroefdraad in ronde buis wordt uit routine vaak gekozen voor vloeiboren of tappen.

Een belangrijke beperking van deze techniek is dat de sterkte van het schroefdraad afhankelijk is van de dikte en de materiaaleigenschappen van het buismateriaal. Om toch een sterke schroefdraad te creëren wordt vaak een onnodig dikke (en dus dure) buis gebruikt om voldoende draadgangen te tappen. Vaak blijkt getapte schroefdraad zeer kwetsbaar.

 

Vloeiboren en tappen zonder High torque
High torque blindklinkmoeren zijn sterk in ronde buis!

Bij toepassing in ronde buizen volgt de flexibele multigrip felskraag van de High torque blindklinkmoer perfect de binnenradius van de wand. Samen met de gatvullende werking resulteert dit in een extreem hoog doordraaimoment en hoge uittreksterkte. 

Bekijk hier het uitgebreide assortiment High torque blindklinkmoeren >>

  

Bekijk de voordelen van High torque blindklinkmoeren:
 

High torque blindklinkmoeren High torque blindklinkmoeren https://i.vimeocdn.com/video/563860237_100x75.jpg?r=pad PT2M2S 2014-04-04 De High torque blindklinkmoer draait niet mee door gatvullende werking en door het grote klinkbereik volstaat één blindklinkmoer voor alle plaatdiktes. Daarnaast heeft u altijd een correcte plaatsing met kracht- of koppelgestuurd gereedschap. Bekijk de productspecificaties van de High torque blindklinkmoeren op: www.onkenhout.nl/blindklinkmoeren-en-inpers-schroefdraad/blindklinkmoeren/blindklinkmoeren-high-torque.html No Onkenhout & Onkenhout B.V. 2018 Onkenhout & Onkenhout B.V. High torque blindklinkmoeren,blindklinkmoeren,blindklinkmoer,Onkenhout,krachtgestuurd gereedschap,koppelgestuurd gereedschapDe High torque blindklinkmoer biedt een oplossing voor meerdere uitdagingen. Ontdekt hier waarom ventilatietoestellen producent Brink Climate Systems kiest voor deze speciale blindklinkmoer (video)>> 


Gereedschappen