Kent u de nieuwste mogelijkheden met inpersschroefdraad?

Wij hebben ons programma inpersschroefdraad uitgebreid met 3 interessante nieuwe producten:SchroefdraadbeschermingBescherming van schroefdraad
Inpersmoeren en inpersafstandsteunen kunnen standaard worden voorzien van schroefdraadbescherming voor het natlakken of poedercoaten. De inpersbevestiger is vooraf voorzien van plug en beschermende film. Na het lakken kan de plug en de film gemakkelijk verwijderd worden. 

Productinformatie en CAD Files >>Inpersmoeren vrijdraaiend zelfborgend

Vrijdraaiende zelfborgende inpersmoeren
De speciale vorm van de schroefdraad zorgt voor een trillingsbestendige verbinding die razendsnel gemonteerd kan worden. De borging is onafhankelijk van het aantal keer dat de verbinding wordt aangedraaid. De inpersmoeren hebben dezelfde montagegaten als standaard inpersmoeren.

Productinformatie en CAD Files >>Inpersen dun rvs

Inpersen in ultra dun roestvaststaal
Een veel voorkomend probleem bij het inpersen van bevestigers in rvs is dat deze onvoldoende vast zitten. De oorzaak van dit ongemak is dat rvs van nature hard en taai is. Daarom moeten de inpersbevestigers harder zijn dan het rvs plaatmateriaal. Wij hebben nu een compleet programma met inpersbevestigers speciaal voor toepassing in roestvaststaal vanaf 0,4 mm.

Productinformatie en CAD Files >>Interesse in meer mogelijkheden met inpersbevestigers? Bekijk hier het volledige assortiment >>