Verleg uw grens met nieuwe inpersbevestigers voor zeer dunne plaat!

Door uitbreiding van ons programma inpersbevestigers kunt u nu elke uitdaging in RVS plaat aan.

Wij bieden (micro) inperslocatiepennen, afstandsteunen, geheel vlakke inpersmoeren en draadeinden met een bereik van M1 tot M8. Deze nieuwe producten zijn toepasbaar vanaf 0,4 mm roestvast staalplaat! 

Klik op de foto voor een volledig productoverzicht en CAD Files >
inpersen in rvs 


Wilt u meer weten over het inpersen in RVS? Lees hier meer.

De harde waarheid achter inpersen in RVS.
Roestvaststaal (316/304) is van nature hard en taai. De standaard (ongeharde) inpersbevestigers van roestvaststaal blijken vaak onvoldoende vast te zitten. Om toch een goede verbinding te waarborgen adviseren wij inpersbevestigers van gehard roestvaststaal toe te passen.

Samen met onze Pemserter inpersmachines garanderen wij een razendsnel en foutloos proces.

Klik hieronder op de video voor een demonstratie >

 

Pemserter 2000 - Automatische inpersmachine Pemserter 2000 - Automatische inpersmachine https://i.vimeocdn.com/video/473233759_100x75.jpg?r=pad PT1M54S 2014-04-29 De Pemserter 2000 is een volledig automatische inpersmachine voor inpersschroefdraad. Met een gebruiksvriendelijk ”Touch-screen” is de machine binnen 15 seconden in te stellen. De inpersbevestigers kunnen van boven of van onderen automatisch worden aangevoerd. Met de razendsnelle inperscyclus (tot 2.200 persslagen per/uur) verhoogt u uw productiviteit. Het inpersproces verloopt foutloos dankzij zeer nauwkeurige meting van de inpershoogte en het LIGHTSTREAM® werkstukbeveiligingssysteem. De machine is gemakkelijk en snel om te stellen en kan optioneel worden geleverd met een aambeeldwisselsysteem. De Pemserter 2000 kan eventueel worden gekoppeld aan een X-Y tafel of een robot. Bekijk alle productspecificaties van de Pemserter 2000 op: www.onkenhout.nl/gereedschap-machines-en-service/inpersmachines/pemserter-2000.html No Onkenhout & Onkenhout B.V. 2021 Onkenhout & Onkenhout B.V. Pemserter 2000,Automatische inpersmachine,Onkenhout,machines,inpersmachines