VIDEO: Intelligent ontwerpen met elektromechanische sluitingen

Een intelligent ontwerp van deze tijd gaat vaak gepaard met digitalisering. Een traditionele sluiting wordt gebruikt om een lade betrouwbaar en veilig te vergrendelen en een specifiek individu of groep toegang te verlenen met een sleutel.

Dit kan een beperking zijn. De elektromechanische kliksluiting (R4-EM-9) is de digitale oplossing met minstens dezelfde voordelen, en biedt nog 3 extra eigenschappen om dit intelligenter en flexibeler op te lossen: 

  • Openen met elektronisch signaal 
    Een elektronisch signaal opent de sluiting op afstand. Dat kan met behulp van een eenvoudige drukknop op de machine of het apparaat. Maar het signaal kan ook gestuurd worden met software die via het internet gekoppeld is. Hiermee is de sluiting theoretisch overal ter wereld te bedienen en te monitoren. 
  • Sleutelmanagement 
    Bij elektronisch aangestuurde sluitingen is een fysieke sleutel geen beperking. Hierbij wordt het sleutelmanagement niet alleen eenvoudiger, maar ook een stuk uitgebreider qua mogelijkheden. Er bestaan veel verschillende soorten digitale “sleutels” zoals: RFID-kaarten, pincodes, smartphone (NFC), Bluetooth, SMS en biometrisch (vingerafdruk, e.d.). Deze technologieën bieden het voordeel dat ze locatie- en tijdstipgestuurd zijn.
  • Procescontrole en –sturing
    De elektronische sluiting genereert feedbacksignalen. Hierdoor is het niet alleen mogelijk om te zien wie, wanneer en hoe lang toegang heeft gehad, maar ook om processen te stoppen of in gang te zetten. Denk hierbij aan het activeren van audiovisuele alarmsignalen en het stopzetten van een draaiende machine bij het openen van de sluiting.

De elektromechanische kliksluiting (R4-EM-9) biedt al deze eigenschappen in 1 product. 
Bekijk de video en ontdek hoe bovengenoemde eigenschappen in de praktijk gebruikt worden:

Elektromechanische kliksluiting (R4-EM) Elektromechanische kliksluiting (R4-EM) https://i.vimeocdn.com/video/1067937426-dd3d9ae89a2f36a24ae6857bf3fdcd6b03e85b446e8e688c67842e46316137b7-d_100x75?r=pad PT1M41S 2021-02-19 De R4-EM elektromechanische kliksluiting is een sluitsysteem, waarbij de functies openen, vergrendelen, controleren en aansturen zijn geïntegreerd. De sluiting is compact en eenvoudig in te bouwen. Het systeem is flexibel en kan op een besturingssysteem naar keuze worden aangesloten (plug & play). De geïntegreerde microschakelaar (status sluiting vergrendeld/ontgrendeld) en deursensor (deur open/dicht) leveren een verhoogd beveiligingsniveau. De uitgangssignalen van deze sensoren worden gebruikt voor het op afstand bewaken van de status met de mogelijkheid om externe apparatuur aan te sturen. Bekijk de productspecificaties e download de CAD-File hier: https://www.onkenhout.nl/sluitingen/elektronische-sluitingen/kliksluitingen/elektronische-sluiting-deursensor.html No Onkenhout & Onkenhout B.V. 2021 Onkenhout & Onkenhout B.V. elektronisch sluitsysteem,onkenhout,sluiting

cad file button

Meer productinformatie over de elektromechanische kliksluiting (R4-EM-9)  >>