Nieuw: Accugereedschap voor High torque blindklinkmoeren. Bekijk de video >>

De nieuwe TorqueFox is het eerste volledig elektronisch geregelde accugereedschap voor het installeren van High torque blindklinkmoeren en -draadeinden met procesbewaking! Ideaal op plaatsen waar geen perslucht is of waar luchtslangen hinderlijk zijn.

Alleen maar voordelen:

  • Koppelgestuurde montage:
    Garandeert een probleemloze zetting onafhankelijk van de dikte en het soort materiaal waarin de bevestiger geplaatst wordt. Een slag instellen is niet meer nodig en het meedraaien van blindklinkmoeren behoort tot het verleden.
  • Elektronische procescontrole:
    Door permanente bewaking van de acculading stopt het gereedschap automatisch indien er geen correcte installatie mogelijk is.
  • Automatische teller:
    Voor controle van het aantal blindklinkmoeren en –draadeinden per werkstuk.


Bekijk onderstaande video om de TorqueFox in actie te zien:

 

Accugereedschap voor High torque blindklinkmoeren - TorqueFox Accugereedschap voor High torque blindklinkmoeren - TorqueFox https://i.vimeocdn.com/video/854650271_100x75.jpg?r=pad PT1M51S 2020-02-10 De TorqueFox is een accugereedschap voor het installeren van blindklinkmoeren en blindklinkdraadeinden. Ideaal op plaatsen waar geen perslucht is of waar luchtslangen hinderlijk zijn. Dit accugereedschap heeft een perfecte ergonomie en is licht in gewicht (1,6 kg). Daarnaast is het gereedschap koppelgestuurd en niet afhankelijk van plaatdikte. De elektronische procescontrole waarborgt een correcte installatie. No Onkenhout & Onkenhout B.V. 2021 Onkenhout & Onkenhout B.V. onkenhout,koppelgestuurd,tooling,accugereedschap,torquefox

Perfecte ergonomie en licht
De nieuwe Heyman TorqueFox heeft een perfecte ergonomie en een gewicht van slechts 1,6 kg. Het is het meest compacte accugereedschap in de markt voor het plaatsen van High torque bindklinkmoeren. Wij hebben 3D step files beschikbaar om de toegankelijkheid van de installatie in uw toepassing snel te controleren.

    

 

Of contacteer ons rechtstreeks op het nummer +31 (0)20 6600 202 of mail ons via info@onkenhout.nl.