De kunststof druknagel bespaart montagetijd en roest niet

De kunststof druknagel met ribbels is ideaal als het snel moet gaan: de druknagel duw je met één hand door het montagegat en is automatisch gecentreerd.

 

  • geen gereedschap nodig
  • supersnel gemonteerd
  • brandveilig en corrosiebestendig

Brandveilig en conform artikel 104 van het AREI
Kunststof snelbevestigers zijn uiterst geschikt om elektrische installaties, besturingskasten en kabelgoten te monteren:

  • kunststof geleidt niet en beschermt tegen elektrische schokken en overstroom
  • zelfdovend: de gebruikte kunststoffen zijn halogeenvrij en UL94V-2-geclassificeerd 

Zwaailicht van politievoertuig
De LED-modules werden vroeger met bouten en moeren op het frame van de lichtbak gemonteerd. Door de beperkte ruimte was het lastig om de moer vast te houden en de bout vast te draaien, en ging er te veel tijd verloren. De fabrikant gebruikt nu kunststof druknagels die vanaf één zijde gemonteerd worden. De druknagel roest niet en is trillingsbestendig.

zwaailicht

Mobiele toiletten
De zijpanelen van deze mobiele toiletten worden bevestigd met kunststof druknagels. Naast de snelle montage, zijn de gladde afwerking, het grote klembereik en de corrosiebestendigheid belangrijke argumenten voor de fabrikant.

mobiele toiletten
 

De kunststof druknagel en andere klik-in snelbevestigers

Bekijk het volledige assortiment klik-in kunststof snelbevestigers. Klik op onderstaande afbeeldingen voor types, afmetingen en toepassingsvoorbeelden, of vraag een paar samples aan: