VIDEO: Monteer uw elektrische onderdelen en kabelgoten met kunststof spreidnagels

Gebruik kunststof spreidnagels om elektrische onderdelen of kabelgoten te monteren in besturingskasten en elektrische installaties.

Door de montage met kunststof spreidnagels heeft u voordelen zoals:

  • niet geleidend: beschermen tegen elektrische schokken en overstroom
  • zelfdovend: gemaakt van PA 6.6 en polyoxymethyleen, twee halogeenvrije en UL94V-2-geclassificeerde kunststoffen 

Bekijk de video van de kunststof spreidnagel: 

Spreidnagels kunststof Spreidnagels kunststof https://i.vimeocdn.com/video/769380181-be80720782e4463355f7f1367d01843713cc418619019ff77822aba2791d014f-d_100x75?r=pad PT0M45S 2019-01-30 Voor meer informatie en CAD Files: https://www.onkenhout.nl/blindklinknagels-en-klinkbouten/kunststof-blindklinknagels-druk-en-tiknagels/spreidnagels-kunststof.html De kunststof blindklinknagel wordt gebruikt voor bevestiging van metaal en kunststof. De montage wordt gedaan met behulp van standaard gereedschap voor blindklinknagels. Verder is de kunststof spreidnagel niet geleidend en galvanische corrosie is uitgesloten. No Onkenhout & Onkenhout B.V. 2021 Onkenhout & Onkenhout B.V. driedelige sluitkop,blindklinknagel,blindklinknagels,onkenhout,spreidnagel,kunststof spreidnagels

Maar de kunststof spreidnagel kan meer...
De kunststof spreidnagel is in veel verschillende toepassingen te gebruiken. Naast de brandveiligheid kan er bij het gebruik geen corrosie of beschadiging van de toepassing ontstaan en draagt de kunststof spreidnagel bij aan het design van de toepassing.  

Ventilatierooster voor vrachtwagen
Door de snelle en eenvoudige wijze waarop de nagel wordt bevestigd was de kunststof spreidnagel de ideale oplossing voor de montage van het ventilatierooster. Verder kan er geen corrosie of beschadiging van de lak ontstaan. Dankzij de grote klemkracht zit het ventilatierooster muurvast. 

Medisch apparaat
Voor de bevestiging van het kunststof scharnier op de kunststof behuizing zocht de klant een mooie design oplossing. De zwarte kunststof spreidnagel past perfect bij het zwarte scharnier. Een ander belangrijk voordeel was dat de grote sluitkop van de nagel zich aan de blinde zijde spreidt, waardoor de nagel voorkomt dat het scharnier los komt van de behuizing.  

Kunststof spreidnagels  


Productinformatie en gereedschap:

Kunststof spreidnagels kunnen geplaatst worden met standaard blindklinkgereedschap, zowel pneumatisch als op accu. Klik verder voor productinformatie of bijpassend gereedschap: