Efficiƫnte inrichting van voertuigen met ladegeleiders

AB Technics is gespecialiseerd in het ombouwen van hulpverleningsvoertuigen en bedrijfswagens.

Sales Manager Hans Vanaerschot staat voor kwaliteit: "Door het gebruik van zorgvuldig uitgekozen, hoogwaardige materialen en leveranciers, garanderen wij een perfecte afwerking".

Achterbak met robuust, uitschuifbaar platform

In een hulpverleningsvoertuig moet het materiaal dat in de achterbak staat snel en gemakkelijk bereikbaar zijn. Hoe overzichtelijker en toegankelijker, hoe beter. Daarom wordt de achterbak vaak voorzien van een uitschuifbaar platform met verschillende compartimenten, of van verschillende uitschuifbare lades. Het platform en de lades moeten heel robuust zijn en mogen niet vanzelf dicht schuiven. Daarvoor zorgt de 9301 ladegeleider, met een maximale belasting van 227 kg, in combinatie met de handgreep met meerpuntsluiting voor de vergrendeling in open en gesloten stand.

Lades in hulpverleningsvoertuigen
Bezoek AB Technics op www.abtechnics.be

Maatwerk vereist flexibiliteit en efficiëntie
De behoefte van de klant is bij elk voertuig anders, wat betekent dat de meeste onderdelen niet op voorraad gehouden worden. Om telkens een oplossing op maat te kunnen bieden, rekent AB Technics op leveranciers die hen de nodige technische en logistieke ondersteuning kunnen bieden. Zoals bij het selecteren van ladegeleiders die aan alle technische specificaties voldoen. "Deze ondersteuning, samen met hun correcte service en standvastige kwaliteit, maakt dat wij voor Onkenhout kiezen. Zo kunnen we onze klanten, elke keer opnieuw, een perfect aangepaste en duurzame oplossing bieden."

Hulpverleningsvoertuig

Ga door naar productinformatie en CAD Files of bekijk de video over de handgreep met meerpuntsluiting: