VIDEO: DHL lanceert elektrische pakketfiets met elektromechanische palsluiting

Het vervoer van pakketten neemt sterk toe en vanwege de CO2-reductie in de binnensteden zocht DHL naar een milieuvriendelijk transportmiddel.

Flevobike, bekend van het ontwerpen van ligfietsen, heeft voor DHL de Armadillo pakketfiets ontworpen die 125 kilo aan pakketten kan vervoeren.

 

palsluitingen

High secure slam lock
DHL: "De containers van de Cubicycle zijn voorzien van een ‘high secure slam lock’ die ervoor zorgt dat de zendingen veilig opgeborgen zijn." Dit sluitsyteem bestaat uit de elektromechanische palsuiting EM-05 (hiernaast afgebeeld) met de afstandsbediening EA-R02 RF.  

 

Flevobike heeft voor de palsluiting met afstandsbediening gekozen omdat deze een laag energieverbruik heeft, gebruiksvriendelijk is en de pakketten veilig afsluit. De zonnepanelen op het dak van de container voorzien de gehele fiets, en dus ook de sluiting van stroom. Hiermee wordt de pakketpost groen, veilig en gebruiksvriendelijk bezorgd! 

 

André Vrielink eigenaar van Flevobike vertelt in onderstaande video de voordelen van dit sluitsysteem:  

Elektromechanische palsluiting verwerkt in DHL transportfiets Elektromechanische palsluiting verwerkt in DHL transportfiets https://i.vimeocdn.com/video/831103605-f2fa46f40bb6f022a06c1b8b4c6af24582dc6bf80681b3ada929ea881091faa6-d_100x75?r=pad PT1M53S 2017-09-28 Lees de productinformatie van de palsuiting op: https://www.onkenhout.nl/miniatuur-ekeeper-em05-palsluiting.html De elektromechanische palsluiting met afstandsbediening heeft een laag energieverbruik en is gebruiksvriendelijk. De palsluiting is ingezet voor het veilig afsluiten van de transportbak. Zonnepanelen op het dak voorzien de gehele fiets en dus ook de sluiting van stroom. No Onkenhout & Onkenhout B.V. 2021 Onkenhout & Onkenhout B.V. beveiliging,transport,energieverbruik,afstandbediening,elektromechanische palsluiting,palsluitingen,palsluiting,onkenhout
 
Wilt u meer weten over de DHL - containerfiets? Lees hier meer informatie


Nieuwsgierig geworden?
Klik hieronder voor de uitgebreide productinformatie van de elektromechanische palsluiting en de afstandsbediening, of lees meer over het sluitsysteem als totaaloplossing.