Efficiënte en foutloze montage van printplaat met SMT soldeerbevestigers

Standaard inpersfelsbevestigers en losse bevestigers worden al jaren gebruikt voor de assemblage van printplaten. Maar aan deze methoden kleven een aantal belangrijke nadelen.

Tijdens de montage van de standaard inpersfelsbevestigers is er kans op beschadiging van de PCB (delamineren) en de reeds aangebrachte SMD componenten. Verder is de montage van losse bevestigers zeer omslachtig en kostbaar en zorgt het voor een additionele handeling. 

Met de SMT soldeerbevestigers behoren deze problemen tot het verleden en kunt u de printplaat efficiënt en foutloos assembleren.

  • Soldeerbevestigers zijn volautomatisch te plaatsen als SMD component
  • Geen risico op beschadiging van de PCB
  • Minder losse onderdelen
  • Lage geïnstalleerde kostprijs

Bekijk de voordelen van SMT soldeerbevestigers in de onderstaande productvideo>>

Printplaat met SMT soldeerbevestigers Printplaat met SMT soldeerbevestigers https://i.vimeocdn.com/video/1151367654-d34579a106aca30d8df11aa8ee8755f701bb56ed3090d3942049a99b752b95ba-d_100x75?r=pad PT0M55S 2021-05-18 Standaard inpersfelsbevestigers en losse bevestigers worden al jaren gebruikt voor de assemblage van printplaat ondanks dat er aan deze methoden een aantal belangrijke nadelen kleven. Bij de standaard inpersfelsbevestigers is er kans op beschadiging van de PCB (delamineren) en de reeds aangebrachte SMD componenten. De montage van losse bevestigers is zeer omslachtig en kostbaar. Met de SMT soldeerbevestigers behoren deze problemen tot het verleden en kunt u efficiënt en foutloos printplaat assembleren. Meer weten? Bekijk hier ons gehele assortiment: https://www.onkenhout.nl/inpersschroefdraad.html No Onkenhout & Onkenhout B.V. 2021 Onkenhout & Onkenhout B.V.

Interesse in meer mogelijkheden met inpersbevestigers? Bekijk hier het volledige assortiment >>

overview