Vlakke schuifsluiting: een compact design van uw product of machine. Video >

De vlakke schuifsluiting is een multifunctionele sluiting met veel voordelen:


Gebruiksgemak

Door de deur of het paneel dicht te drukken valt de vlakke schuifsluiting in het slot. Deze handeling is natuurgetrouw en verhoogt het gebruiksgemak. De sluiting is te openen door met de hand opzij te schuiven, ook met handschoenen aan. Het veermechanisme zorgt er voor dat de sluiting automatisch terugveert in de vergrendelde positie.

 

Veiligheid

Kleding kan achter machines en apparaten met uitstekende onderdelen blijven haken. Het inzetten van sluitingen die vlak worden ingebouwd zorgen er voor dat ongelukken tot een minimum beperkt blijven. Daarnaast kan de vlakke schuifsluiting uitgevoerd worden met slot, waardoor toegang voor onbevoegden wordt tegengegaan. Zeer geschikt voor bijvoorbeeld medische apparatuur.

 

Compact

In het geval van serverkasten wordt de vlakke schuifsluiting ingezet voor het afsluiten van het servicepaneel. Omdat de schuifsluiting vlak is weggewerkt in het paneel, kunnen de kasten strak naast elkaar geplaatst worden. Dit bespaart enorm veel ruimte in de serverruimte.

 

Corrosie- en brandbestendig

De vlakke schuifsluiting is uitgevoerd in ABS kunststof en heeft een RVS veer waardoor deze bestand is tegen corrosie. Daarnaast voldoet de schuifsluiting aan de brandveiligheidsnorm UL94 met de classificaties HB of V0, hierdoor kan deze goed toegepast worden in (consumenten) elektronica.

 

Snelle assemblage

De vlakke schuifsluiting wordt gemonteerd in een rechthoekig gat, wat met een lasersnijder eenvoudig te maken is. De montage wordt gedaan door simpelweg de kunststof sluiting met de hand in dit gat te drukken. Er zijn geen gereedschappen nodig!

Bekijk de video van de schuifsluiting in inductieverwarmer van lagers:

Snel monteerbare schuifsluiting Snel monteerbare schuifsluiting https://i.vimeocdn.com/video/678727425-95dec3a83a6dd50c2e54c5a97bc802efc74b8484d2dc61e61e77bfe511fa0279-d_100x75?r=pad PT0M44S 2018-01-22 Download uw CAD Files en klik op: https://www.onkenhout.nl/sluitingen/inbouwsluitingen/schuifsluiting-vlak-a3.html De schuifsluiting is snel te monteren en corrosiebestendig. De sluiting is zeer geschikt voor het sluiten van kasten of het vastzetten van uitneembare filters in bijv. ventilatiesystemen. De schuifsluiting is zeer gebruiksvriendelijk en ergonomisch vormgegeven. No Onkenhout & Onkenhout B.V. 2021 Onkenhout & Onkenhout B.V. snel te monteren,schuifsluitingen,kliksluitingen,sluitingen


Gerelateerde producten