VIDEO: Sterke en waterdichte verbinding met gesloten High torque blindklinkmoeren

Voor het vanaf één zijde (blind) aanbrengen van schroefdraad wordt vaak gekozen voor tappen of vloeiboren.

Een nadeel van deze oplossingen is dat ze niet waterdicht zijn. Met gesloten High torque blindklinkmoeren voorzien van een PVC afdichting bieden wij een oplossing voor deze lastige problemen. Bekijk de werking van High torque blindklinkmoeren in de video: 

 

Gesloten High torque blindklinkmoeren Gesloten High torque blindklinkmoeren https://i.vimeocdn.com/video/669063724-b7eb9921f3ef03b2d691d4c1a47710f2ff1203670860b4388ce48ddf2aea2d39-d_100x75?r=pad PT1M17S 2017-11-27 Download de CAD Files van dit product op: www.onkenhout.nl/blindklinkmoeren/gesloten-blindklinkmoeren-high-torque-rond.html Gesloten High torque blindklinkmoeren zijn dé oplossing voor toepassingen waar een waterdichte verbinding noodzakelijk is. Voor een extra betrouwbare afdichting zijn de blindklinkmoeren voorzien van een PVC afdichting onder de kop. Deze High torque moer is verkrijgbaar in twee varianten: gesloten High torque blindklinkmoeren rond staal en gesloten High torque blindklinkmoeren rond staal met PVC afdichting. No Onkenhout & Onkenhout B.V. 2021 Onkenhout & Onkenhout B.V. gesloten blindklinkmoer,pvc afdichting,staal,blindklinkmoeren,rond,high torque,onkenhout,blindklinkmoer
  

Waarom High torque?

Schroefverbindingen worden vaak onnodig zwaar aangedraaid. Eenmaal beschadigd is een schroefverbinding zeer lastig te demonteren. De kosten van herstel kunnen enorm oplopen. De High torque blindklinkmoer met hoog overdraaimoment wordt gebruikt om montageproblemen te voorkomen. Dankzij de gatvullende werking van de High torque blindklinkmoeren ontstaat een zeer groot contactoppervlakte met de toepassing waardoor een extreem hoog doordraaimoment en grote trillingsbestendigheid wordt bereikt. 
 

Met een gesloten variant van de High torque blindklinkmoeren beschermt u de schroef tevens tegen corrosie waardoor deze zonder problemen ook weer los kan worden gedraaid. Bovendien voorkomt u met gesloten blindklinkmoeren interne schade aan de toepassing als er per abuis een te lange schroef wordt toegepast.

 

Klantencase: lees over de blindklinkmoer toegepast in afvalinzamelvoertuigen>>

 

   

Ga door naar meer video's, interessante producten of bijpassende gereedschappen: