VIDEO: Verleng de levensduur met de trillingsbestendige en afstandbedienbare R4 sluiting

Door trillingen en schokbelasting worden onderdelen zwaar op de proef gesteld. Het kiezen van trillingsbestendige sluitingen verlengt de levensduur en verhoogt de kwaliteit.

De afstandbedienbare sluiting (R4-10) met geïntegreerde stootrubber reduceert trilling en schokbelasting tot een minimum, maar kan ook:

  • Betrouwbaar functioneren bij zware belasting
  • Ontgrendeld worden met verschillende bedieners via kabels of stangen
  • Uitgebreid worden tot een multi-point sluitsysteem
  • Met de verborgen montage bijdragen aan een vandalismebestendig en strak design

Bekijk de video >>

Afstandbedienbare kliksluitingen Afstandbedienbare kliksluitingen https://i.vimeocdn.com/video/907851316_100x75?r=pad PT1M10S 2020-06-09 Afstandbedienbare kliksluitingen zijn ideaal voor het op afstand openen en sluiten van deuren en panelen. De sluiting kan tot 360kg betrouwbaar vergrendelen en vanaf 1 of 2 punten op afstand bediend worden. De vrijgavekabels zijn d.m.v. het klik-in systeem snel en eenvoudig te monteren. Het geïntegreerde stootrubber zorgt ervoor dat trillingen en geluid worden geminimaliseerd. Daarnaast draagt de verborgen montage bij aan en modern en vandalismebestendig design. Bekijk de productspecificaties van de afstandbedienbare sluitingen op: https://www.onkenhout.nl/sluitingen/afstandbedienbare-sluitingen/r4-kliksluiting.html No Onkenhout & Onkenhout B.V. 2021 Onkenhout & Onkenhout B.V.

Klik op onderstaande producten voor CAD Files, monsters en specifieke productinformatie: